Lezárták a szezont

2024.05.24. 16:58

Átalakul a szegedi női vízilabdacsapat játékosállománya

Bejelentette távozóit a Zue.hu Szegedi VE OB I.-es női és férfi vízilabdacsapata. Előbbitől hatan, utóbbitól ketten távoznak a 2023–2024-es idény befejeztével.

Becsei Dávid

Hatan elköszöntek a női csapattól.

Fotó: Karnok Csaba

A szegedi férfi vízilabdacsapat az elmúlt évek legjobb eredményét érte el, a hetedik helyen zárta a bajnokságot. Az együttes vezetőedzője Kiss Csaba marad, a játékoskeretből pedig mindössze ketten távoznak. Tóth Gyula, valamint a center Klár Gergely máshol folytatja a pályafutását. Tóth négy, Klár egy év után igazol el a Tisza-parti városból.

Komolyabb változáson megy keresztül a női csapat játékosállománya, hiszen miután a kilencedik, még bennmaradást jelentő helyen zártak az OB I.-ben, hatan távoznak. Szabó Krisztina, Gémes Alexa, Gálicz Zsófia, Miklós Dóra, Hasznos Nóra és a télen igazolt Bereczki Luca sem folytatja a szegedi pályafutását a 2024–2025-ös szezonban. 

A Szegedi Vízilabda Egylet a napokban megtartotta évzáróját, amelyen megköszönték a távozók eddigi munkáját. Hivatalosan még egyik csapat sem jelentette be érkezőit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában