Utoljára Rihanna bőrébe bújt

2022.02.14. 18:00

Kiesett Palya Bea a Sztárban Sztárból - Videó

Mindössze két adásban bizonyíthatott, vasárnap ugyanis kiesett a Sztárban Sztárból Palya Bea. A makói születésű népdalénekes a műsor végén mosolyogva annyit mondott: imádta és jó kaland volt ez számára.

T. K.

Forrás: TV2

A második élő showműsort tartották vasárnap a Sztárban Sztárból, amelyben 11 ismert ember bújt egy-egy híres énekes bőrébe. A makói születésű Palya Bea ezúttal Rihannát alakította a színpadon. Ő volt az este első fellépője, nem ez volt azonban a produkció egyetlen nehézsége. Mint kisfilmjében elmondta, egy olyan erős és bátor személyiséget kellett a színpadra vinnie, akitől neki volna mit tanulnia. 

 

– Meg kell keresnem magamban azt a Beát, aki dominaként irányít. Bele kell álljak ebbe a szerepbe – beszélt a meglehetősen pikáns hangulatú videoklip feldolgozásáról az énekesnő, aki már a táncpróbán is zavarba jött a feladattól, nem beszélve a szögecses melltartóról, amit eredetileg neki szántak. Végül egy sokkal konszolidáltabb ruhában állt színpadra, ám a szerep ettől még adott volt, amit a zsűri szerint nem is sikerült százszázalékosan megoldania.

Dominaként állt színpadra Palya Bea, Rihanna klipjének lemásolása azonban a komfortzónáján kívül esett. Fotó: TV2

Papp Szabi úgy fogalmazott, hogy Bea hangjában volt dög, az attitűdjében azonban nem. 

 

– A fejletépés hiányzott – mondta. Kökény Attila kiemelte, hogy a profizmus látszott a produkción, és azt is fontosnak tartotta megjegyezni, hogy Beának kemény munka volt, hogy a saját személyiségétől eljusson ahhoz a figurához, amelyet megformált. Makranczi Zalán szintén ezt a komfortzónából való kimozdulást dicsérte és Lékai-Kiss Ramóna is arról beszélt, valószínűleg a népdalénekesnő soha nem gondolta volna, hogy egyszer vörös parókában, dominaként énekel a színpadon. 

 

A zsűritől Palya Bea végül 35 pontot kapott, az est végére pedig kiderült, hogy ez négyes holtversenyben az utolsó helyre volt elegendő. A nézői szavazatokkal korrigált sorrendben Bea végül egyértelműen az utolsó helyre került és ezen nem változtatott az utolsó körös szavazás sem, így végül neki kellett búcsúznia a showtól. Láthatóan azonban nem volt szomorú: mint mondta, imádta ezt az egészet és jó kaland volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!