Ingatlanbazár

2022.03.06. 11:49

A hét ingatlana: van grill felszerelése? Találtunk egy szuper szentesi házat hozzá - Galéria

Na jó, egy egész apartmanházat! És tágas telket, csodás helyen. Az ár 160 millió, mutatjuk, hol tudunk ennyiért sütögetni!

Ingatlanbazár

“Természetjárás, lovaglás, horgászat, bográcsozás, grillezés, elvonulás. Ez a szentesi ingatlan mindezt lehetővé teszi és befektetésnek, üzleti lehetőségnek is kiváló. Szentesen eladó egy 4,5 hektáron fekvő vendégház. A Mentettréti Természetjáró Park a Kurca folyó partján helyezkedik el, ahol két darab apartmanház került kialakításra, ami nyolc fő részére biztosít szállást. Az apartmanházak 50 méterre vannak vízparttól, egyenként 42 nm alapterületűek, mind a két apartmanházban található egy 28 nm-es galéria. Az épületekben 2 szoba, konyha, étkező , fürdőszoba, WC található.

 

A vendégházak fűtéséről cserépkályhák gondoskodnak így azokat télen is lehet használni, ki lehet adni. A telken található még egy 60 nm-es filagória, ahol kemence, tűzhely, grillező, bográcsozó, azaz egy kerti konyha került kialakításra, mellette szalonna sütőhely és egy halpucoló hely található. A vendégházak mellett lóistálló, karám, ólak is kialakításra kerültek, ahol őshonos házi állatok vannak. A 4,5 hektáros terület 60%-a őshonos magyar fákkal van telepítve. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!