Szegedi hírek

2022.03.12. 17:15

Négy megyei szépség már várja a szavazatokat

Március 22-ig lehet jelentkezni az idei Tündérszépek versenyre. Már bemutattunk négy megyei szépséget, akik bejutottak a regionális fordulóba, ők várják olvasóink értékelését.

Munkatársunktól

Fotózás a nagyszínházban. Több lány már elégedetten nézegetheti a róla készült galériát. Fotó: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba

Már javában zajlik a Tündérszépek országos szépségverseny regionális fordulója. Mint arról korábban beszámoltunk, változtattak a szervezők a lebonyolításon, így a jelentkezők közül a zsűri egyből a regionális fordulóba juttatja be a hölgyeket, vagyis nincs megyei válogató. Ez azt is jelenti, hogy sokkal nehezebb bekerülni azon szépségek közé, akik bemutatkozhatnak lapunkban és internetes portálunkon, hiszen a Bács-Kiskun és Békés megyei szépségekkel kell megküzdeniük a helyekért. 

 

Érdemes tehát mielőbb jelentkezni. A verseny egyébként kiváló le­­hetőség arra, hogy valaki or­­szágos ismertséget szerezzen, illetve akár arra is esélyt nyújthat, hogy a legszebb hölgyek modellkarriert indíthassanak. Sok idő azonban már nincs a gondolkodásra: március 22-én lezárul a nevezési időszak. 
 

 

Eddig négy Csongrád-Csanád megyei – egy hódmezővásárhelyi és három szegedi – hölgy jutott be a regionális forduló­­ba, rájuk már lehet szavazni. Ezzel egyrészt egy szépség esélyt kap arra, hogy az országos döntőbe kerüljön, hiszen a zsűri által kiválasztott Tündérszépek mellett erre lehetősége lesz a kö­­­zönségszavazás győztesének is. Természetesen mi azt szeretnénk, ha Csongrád-Csanád megyét képviselhetné két Tündérszép a végső megmérettetésen, ezért mindenkit ar­­ra buzdítunk, hogy segítse a helyi lányokat. A szavazók értékes ajándékokat is nyerhetnek, vagyis duplán megéri pár percet szánni a voksolásra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!