Karóval is majdnem rátámadtak a strandvezetőre

2022.04.22. 09:25

Megtorolták, amiért nem engedték be őket védettségi igazolvány nélkül

delmagyar.hu

Illusztráció: Berán Dániel / MW

Tavaly július 31-én zenés rendezvényt tartottak megyebeli strand egyik vendéglátóhelyén. A gyanúsított a társaságával együtt be szeretett volna menni, de mivel védettségi igazolvánnyal nem rendelkeztek, a szórakozóhely üzemeltetője nem engedte be őket. 

Hiába erősítette meg a szóváltásra odaérkező strandvezető is, hogy érvényes az igazolvány nélkül tilos a belépés, a férfi egyre hangosabban sérelmezte ezt, és már ekkor azzal fenyegetőzött, hogy a helyet az embereivel „szét fogja veretni”.

Pár nappal később, a délutáni órákban a gyanúsított három társával együtt megjelent a parkolóban, és ott – amiatt, hogy korábban nem engedték be őket – vitatkozni, ordítozni kezdtek a strand vezetőjével, majd őt közösen bántalmazták. Ezután a vendéglátóhely felé indultak, közben az üzletvezetőt folyamatosan szidalmazták és azzal fenyegették, hogy „meg lesz ölve”. A férfinek a korábban bántalmazott sértett sietett a segítségére, akit ekkor az elkövetők egyike még egy, a földből kihúzott, két méteres fa karóval is megfenyegetett.

A négy elkövető a helyszínt csak annak hatására hagyta el sietve, hogy meghallották, hogy valaki értesítette a rendőrséget.

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta a férfinek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!