Vezető hírek

2022.04.08. 19:51

Újabb sztárokat jelentettek be a SZIN-re

Munkatársunktól

Archív Fotó: Karnok Csaba

Két nemzetközi sztárral és harminc hazai kedvenccel bővült az idei Szegedi Ifjúsági Napok zenei felhozatala. A szervezők bejelentették: koncertet ad a nyárzáró szegedi fesztiválon A7S és a Russkaja zenekar is. 

 

A hazai zenekarok és előadók közt pedig a most bejelentett csomagban ott van többek között Halott Pénz, a Magna Cum Laude, a Margaret Island, a Nemazalány x Sofi, a New Level Empire, Paulina, The Biebers, a Vad Fruttik, Bruno & Spacc, Ganxsta Zolee és a Kartel és G.W.M. is. Mostantól már a napi bontás is elérhető a www.szin.org -on, eszerint – nemzetközi sztárokat tekintve – szerdán Rag'n'Bone Man és a Russkaja indít, csütörtökön jön majd Tom Grennanpénteken Alle Farben és a most bejelentett A7S lép színpadraszombatra pedig érkezik Jason Derulo és természetesen minden nap a hazai zenei élvonal legjobbjai. 

 

A SZIN-re a napijegy 12.900 forint. A 10 év alattiaknak nem kell belépő és a 10-15 éves fiatalok egy rendkívül kedvezményes, 6.990 forintos belépővel élhetik át első fesztiválélményüket. Már kempingjegy is kapható, 2.800 Ft-ért és elérhető a SZIN+ csomag, amivel - az alapjegy mellé váltott kiegészítő ellenében -különböző ajándékok és szolgáltatások járnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!