Vezető hírek

2022.05.21. 14:00

Mihálffy: Isten éltessen, Délmagyarország!

Mihálffy Béla, a megye 2-es számú választókörzetének országgyűlési képviselője levélben köszöntötte a 112 éves Délmagyarországot és olvasóinkat is, mert úgy véli, hogy ők adják a lap lelkét.

Munkatársunktól

Az országgyűlési képviselő szerint az olvasók adják a lap lelkét. Fotó: Frank Yvette

A lap az elmúlt több mint 100 évben, történelmünk egyik legzivatarosabb időszakában is elkötelezett volt a szegediek és a térségben élők tájékoztatásában. Többször fenyegette a lapot a bizonytalanság és a megszűnés veszélye, azonban a szegediek elhivatottságának, kiállásának köszönhetően mindig sikerült megtartanunk szeretett újságunkat – írta lapunk 112. születésnapjára küldött le­velében Mihálffy Béla, Szeged és a Homokhátság országgyűlési képviselője. 

Hozzátette, Isten éltesse a Dél­­magyarország munkatársait, akik a független tájékoztatás és újságírás elkötelezett híveiként folyamatosan kitartóan számoltak be a térség eseményeiről, történéseiről, közéletéről és kö­­zösségéről. 

Isten éltesse a lap olvasóit is, akik generációk óta követik a térség, az ország és a világ történéseit a lapon keresztül. Az olvasók adják a lap lelkét – hangsúlyozta Mihálffy. 

Megjegyezte, országgyűlési képviselőként és volt szegedi önkormányzati képviselőként is mindig fontosnak tartotta, hogy legyen egy olyan felület, ahol a szélesebb nyilvánosság előtt is beszélhetnek az őket érintő ügyekről. 

Egy olyan újság, amely kö­­zelebb hozza az emberekhez a közösségünkért végzett munkát, és a megyénkben élők rendszeresen tájékozódhatnak a friss hírekről. A Délmagyarország bi­­zonyított az elmúlt több mint 100 évben. Éppen ezért a jövőben országgyűlési képviselői munkámban fontos szövetségesnek tartom a Délmagyarországot, amelynek köszönhetően beszámolhatok az olvasóknak az őket érintő eseményekről és közelebb hozhatom a parlamenti munka fontosabb történéseit – zárta gondolatait a megye 2-es számú választókörzetének országgyűlési képviselője. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!