Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Lovitól az Égő Aranyig

Szeged – Elég széles a keresztmetszet: ma a sporttól, a vásáron át, a vacsoráig minden befért a Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállításába. És persze ott van két klasszikus is: képek annó.

Mi lenne, ha újra lenne lovi Tompaszigetnél? Hely még van, ló is akadna, buki is. 2-es, 9-es, 11-es rajtszámról nem is beszélve. Mire várunk még?! Búcsúzni mindig jó dolog: ilyenkor mindig ki lehet fogni valami érdekes, különleges csecsebecsét, arról nem is beszélve, ilyenkor könnyebben lehet párra is találni. A nagy közös evések mindig összekovácsolják a közösséget. A pékek egyébként is összetartók, de ilyen, a fonónkon is látható étkezések nekik is sokat számítottak. A Széchenyi térben nem lehet eleget gyönyörködni. A mai fotón is fantasztikus. Ahogy jó látni a kétirányú Oskola utcát is és jó tudni, hogy nem sikerült húsz emeletesre felépíteni az Égő Arany házát. Egyáltalán nem baj, hogy látszik a dóm, sőt!

Képek annó, a Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállításából. Nézzen be hozzánk!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Azok a csodálatos férfiak, 2. rész

A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállításán ma újra a férfiakkal foglalkozunk. Ők ülnek portrét egyedül vagy csoportképen, illetve ők vannak lendületben: képek annó. Tovább olvasom