Délmagyar logó

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 13°C | 25°C Még több cikk.

A Nissan a Tokiói Autószalonon

Bátran néz előre a Nissan, ezt bizonyítja két jövőbe mutató koncepciója is: a végtelenül alkalmazkodóképes Pivo2 és a Round Box, egy a fiatalok számára tervezett kisméretű cabrio, amely utasai számára a sebesség és a szabadság egyedülálló élményét nyújtja.
A Nissan Tokiói Autószalonon több olyan autót állított ki, amelyek a jövő modelljeire utaló új és izgalmas ötleteket mutatnak be. A négy koncepcióautó közé tartozik a Pivo2, amely a „mindig élvezetes, mindig megfelelő" elv alapján állva újfajta kapcsolatot szemléltet a jármű és vezetője között, valamint a „Round Box", egy a fiatalok számára tervezett kisméretű cabrio, amely utasai számára a sebesség és a szabadság egyedülálló élményét nyújtja.

A Round Box (Rd-Bx) a fiataloknak szánt kisméretű cabrio - GALÉRIA

Pivo 2 környezetbarát, elektromos hajtású városi autó az újfajta autó-vezető kapcsolat megteremtése érdekében barátságos újításokat vonultat fel. A Pivo 2-ben alkalmazott közvetítő robot a jármű és a vezető kapcsolatát szolgálja, a vonzódás és a bizalom érzését idézi elő. 360 fokban elforgatható utasfülkéje lehetővé teszi hogy a jármű elején lévő ajtón keresztül bármely irányból be lehet szállni – az ajtó ugyanis a beszállni készülő személy elé fordul – mintegy köszöntve őt – bárhol álljon is.

A Round Box (Rd-Bx) a fiataloknak szánt kisméretű cabrio a sebesség és a szabadság élményét nyújtja utasainak. A Round Box a szabad levegőn való autózás új dimenzióját képviseli, a friss levegő stimuláló hatása, a sebesség érzete és a könnyedén használható high-tech megoldások által egyedülállóan közös élményt nyújtva nem csupán a vezetőnek, hanem az utasoknak is. Az innovatív Play Catch rendszer lehetővé teszi a vezető és az utasok számára (ideértve a hátul ülőket is), hogy megosszák egymással a szórakozás élményét és a menet-információkat.

A sebesség élményének közös átélését szolgálják az egyedülálló, „útfelületre néző" ablakok, amelyek az autó két oldalán a talajhoz közel elhelyezett kis üveg-panelek. Az utasok ezeken keresztül figyelhetik az alattuk gyorsan mozgó utat, anélkül, hogy vállalniuk kellene annak kockázatát, hogy érintkezésbe kerülnek az útfelülettel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bemutatkozik az új Renault Laguna

November második hétvégéjén az ország valamennyi Renault márkakereskedésében nyílt hétvégét tartanak… Tovább olvasom