Délmagyar logó

2016. 12. 05. hétfő - Vilma -6°C | 4°C

Segítünk, ha lerobban az autójával!

Állt már tanácstalanul az út szélén egy lerobbant autó mellett? Szüksége lett volna a gépkocsijára, de nem tudta elindítani? A Bosch Assistance csomaggal a váratlan helyzetekre felkészülten indulhat útnak!
Nyerj egy menetrögzítő kamerát!

Előfordult már veled, hogy karamboloztál és a másik fél nem ismerte el a hibáját? Volt valaha abból problémád, hogy a lámpa még sárga volt és átmentél a kereszteződésen? Hála a Prestigio új HD kamerájának, bármikor bizonyítani tudod, hogy pontosan mi történt.

Jelöld meg kérdésünkre a helyes választ és indulj harcba egy Prestigio HD menetrögzítő kameráért! Hogyan? Játssz velünk!
Murphynek igaza van abban, hogy ami elromolhat, az el is romlik. Ezért legjobb előre felkészülni az ilyen helyzetekre!

A Bosch Assistance csomag egy olyan "biztonsági háló", melynek birtokában nyugodt lehet, hiszen járműve bármilyen meghibásodása esetén, akár egy órán belül rendelkezésére állnak a megfelelő segítséggel nemcsak Magyarországon, hanem Európa szinte összes országában! A különböző assistance-csomagok önmagukban is megvásárolhatók, de ha most személyautóját a Kovács Autó Bosch Car Service-nél javíttatja, akár ingyenesen* kiállítanak Önnek egy Bosch Assistance Bázis csomagot, így egy éven keresztül nem kell aggódnia az autója miatt, bármerre is jár az országban.

(*A szolgáltatás részleteiről, feltételeiről és az egyes csomagokról a Kovács Autó Bosch Car Service ügyfélszolgálatán tájékozódhat).

Ha lerobban a kocsijával, elég csak felhívnia a Bosch AutoSOS Assistance telefonszámát és bejelenteni a hibát.

Garantáltan 1 órán belül kiérkeznek a helyszínre! Az autómentő odajutását ők szervezik és ők is fizetik Ön helyett!

Ha a helyszíni segítségnyújtás és hibaelhárítás nem lehetséges, gépkocsiját 30 km-en belül a kötvényt kiállító szervizbe szállítják, vagy a legközelebbi Bosch Car Service-be.


Amennyiben a legközelebbi kereskedő - hétvége, éjszakai időpont miatt - zárva tartana vagy túlzsúfolt lenne, a gépjárművet egy biztonságos parkoló létesítménybe, majd a rákövetkező munkanap reggelén a szakszervizbe szállítják. Az autómentés és a tárolás költségét ők fizetik Ön helyett, Önnek csak a javítás díját kell állnia.

Bosch Assistance Bázis csomag szolgáltatásai:

- Autómentés a kötvényt kiállító Bosch szervizbe 30 km-en belül, ezen túl pedig a legközelebbi Bosch Car Service-be

- Segítség műszaki meghibásodás, baleset és önhiba esetén

- Gépjárműtárolás

- Üzenetközvetítés és tanácsadás

- A gépjármű 15 éves koráig

- kiegészítő szolgáltatások: szállás biztosítása, tovább- vagy hazautazás,
kölcsöngépjármű biztosítása, alkatrész utánküldés külföldre, megjavított autóért külföldre utaztatás.

A Bosch Assistance csomagokat éves díjért bárki meg is kötheti, ebben a táblázatban megtalálja a szolgáltatás jellemzőit és annak éves díjait:

Kattintson a képre a baleseti térképért!
Kattintson a képre a nagyobb méretért!

(*A szolgáltatás részleteiről, feltételeiről és az egyes csomagokról a Kovács Autó Bosch Car Service ügyfélszolgálatán tájékozódhat).

Bosch Car Service - Magyarország legismertebb márkafüggetlen szervizhálózata

Napjainkban a világ 132 országában működő több mint 10 ezer Bosch Car Service legnagyobb ereje a korszerű diagnosztikai berendezéseken túl a magas szintű szakmai felkészültség és tapasztalat. A Bosch a Bosch Car Service koncepciót, mint teljes körű szerviz-szolgáltatást nyújtó autószervizt a kilencvenes évek végétől indította el. Magyarországon a Bosch Car Service hálózat a legismertebb márkafüggetlen szervizhálózat. A mai kor fejlett elektronikus vezérlésű járművei megkövetelik a magas szintű és folyamatosan kontrollált szaktudást. Ügyfeleinek első osztályú műszaki megoldásokat, értékes szolgáltatásokat és kiváló minőséget nyújtanak.Bosch Car Service szolgáltatások:

Időszakos szerviz; karbantartás; hibakeresés; diagnosztika; javítás; általános mechanikai átvizsgálások; Bosch alkatrészek kiskereskedelmi értékesítése

Magyarország legismertebb márkafüggetlen szervizhálózata
• Gyári minőségű alkatrészek és szolgáltatás kedvező áron
• Gyárival megegyező javítási technológia
• Garanciás és garancián túli javítások
• Bosch garancia

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

215 ezer kockából rakták össze a Ferrarit

– Anya, ez olyan, mint amilyen az Alonsónak van? – kérdezte egy ötéves fiú vasárnap… Tovább olvasom