Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

Gyerekre támadt a tűzijátéktól megvadult eb

Szilveszter éjjel egy tűzijátéktól megriadt kutya támadt egy 10 éves gyermekre Gyulán.
A fiú szüleivel a nagybátyjánál vendégeskedett. A sérültet a megyei kórház gyermekintenzív osztályán ápolják. A megriadt kutya a fiú fejét a bal oldalon, a fejbiccentő izom felett harapta meg, itt 2,5 centiméteres seb keletkezett.

A baloldali orrszárnyon 3 milliméteres, jobb oldalon a tarkó felett 5 centiméteres sérülést okozott az eb. A gyermek mellkasán női tenyérnyi vérömleny keletkezett és 5 milliméteres harapásnyom látható. A 10 éves fiú állapota kielégítő, még néhány napig kórházban kell maradnia. Maradandó sérülés szerencsére nem keletkezett. A kutya egyébként be volt oltva.

Olvasóink írták

 • 7. macs 2010. január 03. 13:43
  „Már megint egy állatnak kell fizetnie az emberi gondatlanságért. Minden alkalommal elmondják vigyázzunk az állatokra. Nem hiszem el, hogy ilyenkor nem lehet beengedni a kutyát a lakásba, vagy pincébe, fészerbe. A megkötés a lehető legrosszabb, mert fél és nem tud elmenekülni, ami teljesen megvadíthatja.
  A kutyám az ágy alá, a macskám a spájzba bújt ijedtében.
  A Szilveszterhez hozzátartozhat a tűzijáték, de felelőség is van.”
 • 6. mezopeti 2010. január 03. 04:39
  „A kutyának, ha jól emlékszem 20-szoros a hallása, mint az emberé, a macskáét nem tudom. Mit gondolsz hova lehet elzárni? Egy stúdióba?
  A szabadon kószálás azonban jogos. Már ha van gazdája.”
 • 5. flexsnake 2010. január 03. 04:08
  „4. nem érted te ezt, minden évben váratlanul ér minket a hóesés is :D”
 • 4. Dodo 2010. január 03. 01:59
  „Mindenki tudja mivel jár a szilveszter. Hangos emberekkel, petárdákkal, és tűzijátékkal. A kutyákat, macskákat be kell erre az egy estére zárni vagy meg kell kötni és nem a gyerekek mellett szabadon kószálni hagyni. Mindenki a saját dolgaival foglalkozzon és ne másokban keresse a hibát! A szilveszter estét hosszú idők óta hangoskodással, zajkeltéssel hagyomány megünnepelni, ennek mostanság a tűzijáték az eszköze. És ezek zaját köztudottan nem viselik jól a házi kedvencek. Most ezen mit vagyunk meglepődve? Fel kell rá készülni! Ennyi!”
 • 3. mezopeti 2010. január 03. 00:37
  „Pontosítva:

  De ide liberalizmus(nak nevezett anarchia) kell.”
 • 2. mezopeti 2010. január 03. 00:36
  „Én nem vagyok elvakult állatvédő. De ezek a csóró kutyák, macskák és egyéb jószágok rettentően be vannak szarva a tűzijátékok petárdák zajától. Csoda, ha meghülyülnek? Nem értem miért szükséges ez a bulizáshoz. Emellett persze q balesetveszélyes, mint azt a legfrissebb hírekből is látni.
  Igenis tiltani kellene. Egyre kevesebben vannak, akik valamilyen fegyveres kiképzést kaptak (sorkatonaság) ahol képet lehetett kapni a "puskaporos" cuccok hatékonyságáról.
  De ide liberalizmus(nak) nevezett anarchia kell. Minden, de minden téren, korlátok nélkül. A szabadság nem korlátlanságot kellene jelentsen!!
  Szegény gyerek! Egy életre ott lesz az arcán a 2009-es Szilveszter emléke!”
 • 1. flexsnake 2010. január 03. 00:02
  „Hülye tűzijáték! Rohadjál meg tűzijáték!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árvíz - Tovább áradnak a Körösök

Harmadfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek a Fekete-Körösön Antnál; a Körösök teljes vízgyűjtő… Tovább olvasom