Délmagyar logó

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -3°C | 4°C Még több cikk.

16 éves fiatal támadt rá egy nőre: földre rántotta és letépte ruháit

A fiatal ellen szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.
Szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy 16 éves fiatal ellen, aki vasárnapra virradó éjszaka megtámadott egy fiatal nőt Szolnokon - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Szabó Zita őrnagy tájékoztatása szerint a fiú földre rántotta áldozatát, ruháit elszaggatta. A sértett védekezés közben megharapta támadója fülét és segítségért kiáltozott, amelyet a környéken lakók meghallottak és értesítették a rendőrséget. Az erőszakoskodót az utcára lépő lakók zavarták meg, a fiatal elfutott a helyszínről.

A rendőrök a helyszín közelében negyedórán belül elfogták, majd őrizetbe vették a támadással gyanúsított szolnoki lakost.

Olvasóink írták

 • 5. Pirát 2013. november 04. 14:57
  „3#-s tucat ! mint más esetekben (megszokottan), most sem tucatos a véleményed !”
 • 4. Pirát 2013. november 04. 14:53
  „háát...amikor a hormonok elkezdenek tombolni, nehéz őket féken tartani, főleg ha minden önkontroll
  ki van irtva a gazdájukból...”
 • 3. tucat 2013. november 04. 14:47
  „1., 2.
  Tanítás se volt meg kijárási tilalom se, ezt használta ki mindkét, liberálisan megfertőzött szörnyeteg. Rá is fáztak kicsit.
  [Amikor még rend volt, az ilyeneket megkövezték, vagy még aznap reggel mindkettőt a városkapu felett hintáztatta a friss, ám vigasztalanul közömbös hajnali szél. Az egyiket, mert nő létére férfirokona kísérete nélkül, ráadásul éjjel merészkedett közterületre - lefogadom, nemhogy az arcát, de még a testét sem fedte kellő szemérmetességgel a langyos novemberi hajnalon, így serkentvén fel a kamasz férfiú amúgy is lobbanékony, a kialakulatlan önuralmát félrerúgó ösztöneit -, a másikat pedig, az ifjút, mert más tulajdonára emelt kezet. Akart talán mást is, de az kevésbé lényeges: a konvenciók szerint birtokba vett asszonyával majdan azt tehet, amit akar, de amíg nem az ő tulajdona, addig nem érintheti. Ej, a régi, szép időkben, amelyeknek már az emlékei is oly haloványak a konvencionális rendet fellazító, liberális pokol előrenyomulása miatt...!
  Vissza a régi rendet! Éjjel pedig kijárási tilalom, s az őrök mindenre lőjenek odakint napkeltéig, ami moccanni mer!
  (Volna más megoldás is, de azt hagyjuk, mert nagyon munkás dolog: szocializáció, szeretettel, alázattal és türelemmel. Maradjunk az egyszerű és gyors, majd´ mindenható megoldásoknál: váse szlóvo, továriscs mauzer! Fél-Ázsia amúgy is csak az erőből ért, naponta bizonyítja is kényszeresen önmaga előtt vezére éleslátásának az igazságát.
  Ráadásképpen, ha ezzel még mindig nem sikerült eléggé felhergelnem a rendpárti közt, álljon itt még egy tényszilánk a tudományom területéről: a férfiagresszió, miként ugyanezen okból a féktelenül rivalizáló, lármás-látványos vállalkozói kedv, a kialakulatlan homloklebenyű, ám csúcsra járatott agytörzsi potenciálú kamaszokban a legerősebb, s ha nem így lenne, akkor a faj már rég kihalt volna. Más kérdés, hogyan lehet a nyers, az életkori sajátosságok okán nem kellően kontrollált nemi ösztönök által is stimulált csikók energiáit a számukra és a dzsungelből (ahol pl. a gyors nemi aktus létfontosságú volt, ma már másképp menne ez is "normálisan") már talán kinőtt közösségük (társadalom) számára is hasznos irányba, az önfejlesztésre (az önismeretet és a reális önbizalmat a bizonyítási kényszerüket is kielégítő sikerélményekkel, és nem a félelmi alapú gátlásokat vakon beépítő "erkölcstani" maszlaggal megalapozó tanulás, sport, művészet...) fordítani, de, mint mondtam, ez már igazán szép kihívás, a nevét is említettem: szocializáció (lényegében: társas lénnyé fejlesztés), embernek és közösségének való, örömforrást és kohéziót jelentő, biztonságot nyújtó, boldogító, sikerélményekkel megerősítő, pontosan és tudatosan kalibrált, kíméletes kudarcokkal gyengítő, és amelynek az eredménye is embernek való lehet - nem árulom el, mi lenne az. Ehhez azonban nagyon kell, kellene szeretnünk őket: a csikókat. Ha nem is jobban, csak annyira, mint az életünket. Mert ha elhisszük, amit szajkózunk, akkor tudjuk: ők azok. Majd egyszer, talán... De addig sajna preferált eszköz marad az erő: a büntetőigényeket szentesítő, intézményesített fenyegetés és sujtás: a törvény agressziója. Fenyegető és lesújtó (ám frusztrálóan eredménytelen), öngerjesztő agresszió, ennyi a lényeg ebben is, mert erőből értünk. S ha nem lenne elég világosan látható: egyre inkább abból, s mivel ez is egy verseny, amely az önmagáért valósága szolgálatába állított technológiánkat is felfelé rugdalja..., hadd ne magyarázzam.
  Keressünk intelligens lényeket az univerzumban! Valahol egész biztosan vannak, s ha rájuk bukkanunk, és szóba is állnak velünk, máris újra legitimálhatjuk az egymás közti versengésünket az új isteneink kegyeiért.
  Ez is "off", tudom, de mi nem az, ami bármiről az eszembe juthat? Az az orvos, aki csak a kelést ecseteli, sosem fogja megtalálni az okát, a betegséget, és a páciens nem is gyógyulhat meg a kezei közt soha.]”
 • 2. pachakuti 2013. november 04. 12:05
  „Tizenéves. Vasárnap hajnalban nincs tanítás se! Kezdem érteni...”
 • 1. grafika88 2013. november 04. 09:28
  „Mit keresett a nő ..hajnalban az utcán?? Na meg a 16 éves is ?? ennek szülei nincsennek?? <moderálva>”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rétvári: visszamenőleg is megkapták nyugdíj-kiegészítésüket a politikai rehabilitáltak

A kabinet a közelmúltban fogadta el azt a módosítást, amelynek alapján a politikai rehabilitáció… Tovább olvasom