Délmagyar logó

2016. 12. 03. szombat - Ferenc, Olívia -2°C | 4°C

Adáskimaradás

Hiába keresték a nézők a TV 2 és az RTL Klub adását a megszokott csatornákon szombaton reggel, ezért sokan rögtön valami választási turpisságra gondoltak.
Égtek rendesen a telefonvonalak a Győri Kábeltévé Szolgáltató Kft. ügyeletén, mivel az emberek azonmód tudni szerették volna, hogy a két kereskedelmi csatorna miért van kikapcsolva a választások második fordulója előtti napon. A győri kábeltévé kft. igazgatója, Bercsényi Péter lapunk érdeklődésére elmondta, először őket is meglepetésként érte, hogy az Antenna Hungária nem továbbítja a két tévécsatorna adását. Mégpedig azért, mert a korábbi gyakorlattól eltérően a műsorszóró nem jelezte feléjük időben, hogy erre a napra tervezte az adókarbantartást. Holott ez idáig időben küldték a hivatalos értesítést, így a kábeltévé is előre tudathatta ügyfe-

leivel, hogy mire számíthatnak. Az igazgató elmondta, amikor az Antenna Hungáriánál érdeklődtek az adáskimaradás oka felől, azt a választ kapták, hogy az szerepel az éves karbantartási tervükben. Bercsényi Péter tehát nem gondolt semmilyen, a tévénézők által emlegetett „ turpisságra ” , a kialakult helyzetet egyszerű kommunikációs zavarnak értékelte az Antenna Hungária részéről, amiért ő kért elnézést ügyfeleiktől. A TV 2 és az RTL Klub adása szombaton nulla órától délelőtt tíz óráig szünetelt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kutya-

könnyek

Ki szeretné közülünk, ha reggel a munkahelye melletti szeméttároló konténerből annak fedelét… Tovább olvasom