Délmagyar logó

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 19°C | 29°C Még több cikk.

Árvíz - Adakozásra szólítja tagjait az MSZP

Az árvízkárosultak megsegítésére adakozásra szólítja tagjait a Magyar Szocialista Párt, amely a lehetőségekhez mérten pénzadományokat, tartós élelmiszereket, tisztítóeszközöket, tisztítószereket és használati tárgyakat vár tagjaitól.
Az összegyűjtött adományok továbbítását az MSZP Országos Központja irányítja. Budapesten ideiglenes raktárként a Marczibányi téri régi lőtér épületében, (II. kerület Marczibányi tér 6-7.) reggel 7-től este 9 óráig gyűjtik az adományokat.

A Nőtagozat és az Újreformkörök tagozata aktívan részt vesz az adományok gyűjtésében és helybeli koordinációjában. A párt honlapján (www.mszp.hu) megtalálhatók a választókerületi és megyei irodák elérhetőségei, illetve az Újreformkörök weboldalán (www.urk.hu) is feltüntetik, hogy mely helyszíneken tudjuk átvenni a felajánlásokat - olvasható az MSZP MTI-hez eljuttatott felhívásában.

Olvasóink írták

 • 5. achilleus 2010. június 20. 15:38
  „Dezsavü:
  2010. június 4., péntek 16:38 - A szocialisták pénzgyűjtésbe is kezdtek az árvízkárosultak javára. (...). Nyakó István elmondta: az MSZP országgyűlési frakciója pénzgyűjtéssel kíván hozzájárulni a kárenyhítéshez, és a Baloldali Önkormányzati Közösség polgármesterei, önkormányzati képviselői is gyűjtést szerveznek szűkebb pátriájukban. Hozzátette: felkérték az MSZP megyei elnökeit, hogy a helyi szervezetek bevonásával indítsanak gyűjtést a nehéz helyzetbe került családok megsegítésére.”
 • 4. szilléri 2010. június 19. 17:55
  „Hacsak a HIT gyüli nem szál be ???????????????”
 • 3. Natasha 2010. június 19. 13:05
  „Na erre baromi kíváncsi vagyok, hogy mennyi gyűlik össze és abból mennyi kerül zsebbe!”
 • 2. szilléri 2010. június 19. 07:14
  „Hiszem ha látom !!!!!!!!!!!!!!!”
 • 1. persona 2010. június 18. 20:35
  „éppen ideje, hogy az elherdált/elmutyizott állami vagyonból visszaadjanak a népnek..”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb jogsértések a Tescónál?

A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) szerint a Tesco áruházlánc vezetése… Tovább olvasom