Délmagyar logó

2017. 07. 20. csütörtök - Illés 21°C | 34°C Még több cikk.

Brutálisan félholtra vertek egy diákot

Egy 18 éves diák állt bosszút társán, mert állítólag inzultálta a húgát. Az iskola udvarán verte meg.
Életveszélyes állapotban szállították kórházba azt a 17 éves fiút, akit csütörtökön egy szakközépiskola udvarán megvert egy 18 éves diáktársa.

Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a bántalmazás hátterében az áll, hogy az elkövető szerint a fiú több alkalommal inzultálta a lánytestvérét, ezt torolta meg rajta.

Olvasóink írták

 • 15. BabócsaiEugénia 2009. november 20. 18:49
  „Nincs annyi tanár, ahány diák, s ha bevezetésre kerül-vagy már meg is történt?-, hogy megemelik az összevonható gyereklétszámot mind az iskolában, mind az óvodában.....Belegondoltak ebbe a miniszter urak? Hát ennyire szegény az ország, hogy még a gyerekekre se jut...Persze az övéiket magániskolákba járatják!”
 • 14. keiner 2009. szeptember 21. 17:59
  „13. hozzászólás floridaimagyar és merre voltak a tanárok?”
 • 13. floridaimagyar 2009. szeptember 20. 21:37
  „es csak gondolom hogy sokan meg csak neztek az egeszet az iskola udvaran???”
 • 12. dodó 2009. szeptember 19. 16:41
  „"2009-09-19. 13:19 Csak a szokásos: elengedte a sündőrség a kaposvári cigány lincselőt

  A BORS alábbi, fényképes(!) cikkéből kiderül, hogy a kaposvári támadó büntetett előéletű, de, természetesen, a cigányfajvédő sündőrség nem vette őrizetbe.

  Ezen nem csodálkozunk. Míg (büntetlen előéletű!) fehéreket azért is előzetesbe vágnak, mert kissé túlbuzgó környezettudatos állampolgárként kocsikat karcolnak, addig a büntetett előéletű(!), áldozatát életveszélyesen bántalmazó támadót azonnal kiengedték. Ahogy a bizonyítottan gyilkos Kozák Rajmundot, aki szintúgy szabdlábon van, és eljár bokszmeccsekre, edzésekre. Vagy a csepeli lincselőket meg a jászapáti szurkálókat. (Kapcsolódó hivatkozások ITT, a bevezetőben.)

  Aminek eddig csak 99% esélyt adtunk (hogy ti. az elkövető cigány), mára szintúgy teljes bizonyosságot nyert. Hasonlítsuk csak össze az alábbi kép jobb oldalán levő bűnöző bőrszínét (sajnos a hajszín nem látszik konkrétan, csak az, hogy sötét) a mellette levő két fehérével. Igen, úgy tűnik, az áldozat is fehér volt - legalábbis a fényképen barnának tűnik a haja, és bőrszíne is sokkal világosabb, mint az orké.
  Talán nem kell részleteznünk, milyen sajtóvisszhangja lett volna az ellenkező felállásnak, hogy ti. magyar ver össze cigányt úgy, hogy annak leszakad a lépe és az intenzívre kell vinni. A sündőrség reakciójáról nem is szólva. Már egy pofonért két-három év letöltendőt osztanak ki büntetlen előéletű magyaroknak (akiket ráadásul egész idő alatt előzetesben tartanak, és még érettségire sem engednek ki - lásd a barcsi srácok esetét) - egy ilyen fajsúlyú lincselésért simán befigyelt volna a 20 év, különösen, ha ráhúzzák az ilyenkor szokásos "rászístá" jelzőt. Esetünkben, mivel cigány vert (úgy tűnik) magyart, ilyenről szó sincs, sőt. Bár "emberünk" büntetett előéletű, a sünök csakazért is kiengedték, hadd terrorizálja, üsse, gyilkolja tovább a párásztokat. Na ezért kell rendet csinálni, de sürgősen."”
 • 11. Pinaman 2009. szeptember 19. 14:05
  „Az elkoveto most majd megtanulja milyen az 50evesen csaladot alapitani fasz nelkul!”
 • 10. katcsi72 2009. szeptember 19. 11:02
  „jóég, milyen suli ez
  kiráz a hideg”
 • 9. KolompárRómeó 2009. szeptember 18. 21:27
  „"a kapu előtt várta 6-7 hasonló testfelépítésű haverja is"

  Éjszakai műszakos, adófizető, dolgozó állampolgárok, akik napközben csak a környezetüket szépíteni mentek ki az utcára.”
 • 8. dodó 2009. szeptember 18. 20:58
  „Most már biztos! Idézet egy kevésbé függetlenből:

  "2009-09-18. 16:14 Félholtra verte a diákot a ... cigány, intenzíven ápolják"”
 • 7. dodó 2009. szeptember 18. 17:10
  „Borítékolható: cigányok egymás közötti konfliktuskezelése az eset!

  "...A sértett fiatalember első osztályos volt, mindössze két hete járt az iskolába, úgyhogy még alig ismerték - tudta meg a lap Agócs Attilától, az intézmény igazgatójától. Bántalmazója nem volt az iskola diákja, mint ahogy a tett hátterében is iskolán kívüli ok áll, állítólag a fiú többször "inzultálta" támadója húgát. A lány egyébként az osztálytársa, de nem tudtak arról, hogy bármilyen sérelem érte volna a fiú részéről, senki sem szólt ilyesmiről. A lány bátyja viszont úgy gondolta: ököllel kell ezt elintézni.
  A fiú diáktársai, akik közelről látták az esetet, ma is a történtek hatása alatt vannak. Azt mondják: csak annyit lehetett látni, hogy a támadó a portán éppen belépő fiút megragadja, kirángatja az iskola elé, az ott található pad sarkába szorítja, és teljes erejéből hatalmas ütéseket mér rá.
  - Minden pillanatok alatt történt - idézi fel az egyik fiú. - Mire odafordultunk, már zuhogtak is az ütések. Vagy hat-nyolc ütés.
  - A fiú próbált védekezni, próbálta védeni a fejét, oldalát, de a támadó ott ütötte, ahol érte, teljes erőből - mondja a másik szemtanú. - Nagyon ideges volt, az látszott rajta. Kiabált, meg káromkodott és azt mondogatta: "bántasz még egyszer egy lányt?"
  A verekedés "oka", az állítása szerint "inzultált" lány is ott volt, mondják a többiek, és próbálta megfékezni bátyját. "Ennyi elég volt, menj innen!" - kiabálta és taszigálta kifelé. A lány amúgy aznap ott volt az órákon, másnap azonban már nem jelent meg a tanításon. De úgy tudni: nála ez egyáltalán nem szokatlan.
  A fiúk állítják, ők nem tudtak volna segíteni társukon. Túl gyorsan történt minden, ráadásul a támadó kigyúrt, szemmel láthatóan erőfölényben volt - azóta kiderült, hogy a küzdősportokban járatos - ráadásul néhány méternyire, a kapu előtt várta 6-7 hasonló testfelépítésű haverja is. Az iskola portása pedig azt mondta: éppen az a reggeli tolongás volt, amikor tucatjával tódulnak be a diákok az ajtón, zajongva, lökdösődve. Ez teljesen megszokott jelenet, úgyhogy nem fogott gyanút. /Sonline.hu /”
 • 6. elem 2009. szeptember 18. 15:59
  „... nem lehetett, mert 18 éves DIÁK-ról írnak...”
 • 5. fip 2009. szeptember 18. 13:25
  „kőmíves kelemen...
  Somogy megye középfölde”
 • 4. Trandafir 2009. szeptember 18. 12:00
  „a kérdés, az hogy tücsök ütött-e tücsköt?Bár az valószínűsíthető hogy tücsök ütött magyart...”
 • 3. dodó 2009. szeptember 18. 11:41
  „"Nem tudjuk, a következő hír elkövetője, ill. a bántalmazott cigány-e.

  Mindenesetre az eredeti hír alatti 25. hozzászólás (Vicky) szerint az adott iskolába (Kaposvári Építőipari szakközépiskola) többségében cigók járnak, így a mokka elkövető valószínűsíthető."”
 • 2. bo 2009. szeptember 18. 11:21
  „1-Teljen az oldal!:-)”
 • 1. KolompárRómeó 2009. szeptember 18. 11:16
  „Errol mar van egy hir, minek 2szer leadni ugyanazt?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénzszállító-támadás: sorozatlövővel tüzeltek a rendőrökre

Fejér megye rendőr-főkapitánya kétmillió forintos díjat helyezett kilátásba a nyomravezetőnek. Tovább olvasom