Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

Budaházy és társai szabadon bocsátásáért demonstrált Vácott a Jobbik

A felszólalók közül többen hangsúlyozták: a hatalom félelmét bizonyítja, hogy Budaházyt előző nap a váci fegyházból Szombathelyre szállították.
A Váci Fegyház- és Börtöntől karnyújtásnyira száz-kétszáz Jobbik szimpatizáns tiltakozott a Budaházy György és 11 társa ellen indított, szerintük jogsértő büntető eljárás miatt, s követelték szabadon bocsátásukat szombaton. A jelentős rendőri erőkkel biztosított demonstráción felszólalók közül többen hangsúlyozták: a hatalom félelmét bizonyítja, hogy a szombati összejövetel hírét véve Budaházyt előző nap a váci fegyházból Szombathelyre szállították. Morvai Krisztina EP-képviselő úgy fogalmazott, hogy a mozgalmukat folyamatos próbatétel elé állító "diktátorok" valójában segítik a Jobbik megerősödését.

Olvasóink írták

 • 2. anatole 2010. március 03. 10:00
  „Igaza van Morvai Krisztinának. Ami most itt van Magyarországon az valódi diktatorikus ország. mert ha már ebből indulok is ki. A letartoztatásom Hamburgban gyermektartás elmulasztásáról szólt a papir, de amikor Magyarországra hoztak már más volt a helyzet. Mert bizonyitott, hogy kacsa volt s ezért KIRUGTAK a börtönből nem is sokára. ( na rendben, csak a hülyesége a szegedi Biróságnak 1 milkóba került, bocs, az adófizetőknek, tehát drága ártatlan lettem.) De, a diktatura vezetői első lépésként hazudoztak a Hamburg Legfelsőbb Biróságának. Hogy, a Szegedi Ügyészség elküldi a letartoztatáshoz szükséges dokumentumokat pár napon belül, ezt még letagadni sem tudja a Szegedi Biróság mert a magyar származású ügyvéd is jelen volt, de a mai napig nem kaptak még hasonlót sem. Pár napja beszéltem a Hamburgi Legfelsöbb biróval aki közölte, a mai napig nem kaptak semmi féle dokumentumot. De hülyére vette a Szegedi Biróság a Shengeni egyezményt is, hiszen őket is ezzel ETETTE. Tehát, ne csodálkozzunk a Budaházyról szóló hazugságokat amit tálal a diktatura. Lassan meg kell szokni. Mert ahogy észre is veszem, újra vissza fogják hozni a SZOCI volt törvényeket. Igy a Holokauszti eltörölt törvényt is újra élesztik, pedig sok országban az igazság ismérvével már meg is szünteték a Holokauszti visszaéléseket. Vagy a GYANUSITOTT embereket akiknek még nincs is semmi féle bizonyitékja a biróságnak, már VASBA verve viszik a tárgyallásra s ha bünös akkor egy fenékbe rugást kap mert már nincs rajta a vasnak hely. Ha meg ártatlan azért rugják fenékbe minek tartsa fel a birókat. De a lényeg, mindig a diktatutát követő vezireknek a szava az igaz és biztos. Maradj nyugton Budaházy mert ha visszahozzák a halálos itéletet te kapod meg elöször a vas papucsot s tornázhatsz ég és föld között mig szusszal birod.
  Anatole Hongrois”
 • 1. Walaky 2009. december 06. 13:23
  „A hatalom én is vagyok!
  És ebbéli minőségemben kijelentem, hogy a meggondolatlan emberek védelmében szállítattam el Budaházyt. Ekkor ugyanis nem kell etetnem és szállásolnom azokat a meggondatlan embreket, akiket a rendőrök megint előállítanának.
  Nem várok el köszönetet érte!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ügyvédbotrány: újabb hat károsult jelentkezett

Eddig több mint százmillió forintról számolt be a rendőrség, most az összeg milliókkal emelkedhetett. Tovább olvasom