Délmagyar logó

2017. 05. 01. hétfő - Fülöp, Jakab 5°C | 20°C Még több cikk.

Eltűnt egy 60 éves férfi a Rábában - át akarta úszni

Győr - A Petőfi hídtól mintegy 600 méterre a rendőrök megtalálták a férfi ruháit, az elmerült férfit azonban hiába keresték.
A tűzoltók sötétedésig keresték eredménytelenül azt a férfit, aki kedden kora este elmerült a Rába folyóban Győrnél. A rendőrséget és a tűzoltóságot nem sokkal fél hét előtt riasztották, s röviddel az után megkezdődött az eltűnt utáni kutatás. A Petőfi hídtól mintegy 600 méterre a folyásiránynak felfelé a rendőrök megtalálták a férfi ruháit, őt azonban hiába keresték.

Egy könnyeivel küzdő férfi annyit mondott el, hogy ketten akarták átúszni a Rábát, egyikük azonban túl hidegnek találta a vizet, így nem ment bele. A másik azonban levetette ruháit és átúszott a folyó belvárosi oldalára, ám visszafelé, nem messze a parttól elmerült.

- Azonnal levetettem a ruháimat és elindultam érte, de sajnos nem tudtam megfogni őt. Nyúltam feléje, s ha lett volna haja, bele tudok markolni, de ez nem sikerült - mondta elcsukló hangon a férfi a tűzoltóknak.

A Kisalföld információja szerint a folyóban elmerült férfi 60 év körüli.

Korábban

Kedden egy hatvan éves férfi átúszott a Rába folyón Győrben a Rába utcánál, visszafelé úszva azonban fuldokolni kezdett. Egy utcabelije próbált segíteni rajta, ám amikor már majdnem elérte a bajba jutott férfit, a fuldokló elmerült.

A hatóságok a parton találták meg a férfi ruháit. A tűzoltóság próbálja átkutatni a folyót, bízva abban, hogy megtalálják és még meg tudják menteni őt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biciklivel kézbesítette programját az LMP

Kerékpáron vitték el az európai parlamenti választásokra készített programjukat a sajtónak a Lehet… Tovább olvasom