Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Erőszak az iskolában: 11 éves fiúval fajtalankodtak a társai

Több gyanúsított is van, de még tart a nyomozás a Somogy megyei Igal speciális iskolájának kollégiumában történt fajtalankodás ügyében.
Az eljárást egy anya bejelentése alapján még január végén indította a rendőrség. Egy 11 éves fiút állítása szerint több társa berángatott az iskola vécéjébe, ott megalázták és fajtalankodtak vele.

Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy az iskolában történtek miatt fajtalankodás gyanújával indult nyomozás, még január 28-án. Az egyik 11 éves gyermek édesanyja akkor tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy a fia szerint iskolatársai fajtalankodtak vele. Az ügynek már több gyanúsítottja van, de hogy mennyien és hány évesek, azt a rendőrség nem közölheti.

Egyelőre annyit tudni, hogy a bejelentés arról szólt, hogy a 11 éves fiú elmondta az édesanyjának, hogy több idősebb fiú a kollégium mellékhelyiségébe rángatta, ott megfenyegették, majd fajtalankodásra kényszerítették.

Olvasóink írták

 • 7. Állampolgár 2008. április 18. 11:51
  „Azért nem sok intelligenciát sejtet, hogy manapság minden probléma forrásai egyesek szerint a zsidók és a cigányok. Miattuk van a klímaváltozásis, és miattuk volt hasmenésem tegnap. Ne legyünk már ilyen ostobák. Ha lenne normális kormányunk és normális ellenzékünk, lenne érzékünk a demokráciához, a közös felelősségválalláshoz, talán megoldhatóak lennének ezek a dolgok. De a legkönnyebb másra fogni, mint az oviban.”
 • 6. Kolompár Rómeó 2008. április 18. 08:58
  „Kedves Kassai Etelka,

  Ön látott már cigányt? Esetleg beköltözne melléjük szomszédnak? Tudja Ön, hogy a most gyermekkorú lakosság fele szerencsétlen hátrányos helyzetű? Ők ugyan 20-30 év múlva nem fogják eltartani az országot.
  És ezekkel a speciális iskolákkal csak erősítik a tendenciát. Úgy fogy az ország lakossága, hogy ezek exponenciálisan szaporodnak. Ebbe kell belegondolni.
  Nem a bőrszínnel, a mentalitással van gond!”
 • 5. siriusilant 2008. április 18. 07:09
  „Cate!

  Az, hogy a társadalom zöme nem hajlandó észrevenni az ordító tényeket, mindannyiunk tragédiája lesz!”
 • 4. cate 2008. április 18. 06:51
  „3. Jajjjaj, már jöttök Izraellel is... Jajjj!”
 • 3. siriusilant 2008. április 17. 21:38
  „Kedves Kassai Etelka!

  Péter g. finoman és árnyaltan fogalmazott, Ön nem gondolja, hogy ami ma Magyarországon folyik, az már vérlázító? Nem látja Ön azt, hogy a gátlástalan, munkakerülő, élősködőket a gyarmatosítók biológiai fegyverként vetették be az őslakosok ellen? Vagy nem tudja, miről beszélek? Milyen világban élünk? Egy olyanban, kedves Kassai Etelka, ahol a hazaárulók vezetik az országot, ahol a cigányokat és Izrael gyermekeit előjogok illetik meg, ahol a magyarok szemét kilövetik, ahol a falvak idős lakossága retteg, ahol mindent- de mindent! eladnak!
  Nagy baj lesz itt, Kedves Kassai Etelka, nagyon nagy baj!
  Ez a történet különben pontosan erről szólt: deviáns, túlkoros, 99%-ban bizonyosan tetvescigányok aláztak meg 11 éves gyereket!
  Önnek van gyermeke, kedves Kassai Etelka?
  Vajon mit tenne, ha a gyerekét ilyen atrocitás érné?
  Ugye, nem azt mondaná, hogy szegények nem tudtak asszimilálódni?”
 • 2. Kassai Etelka 2008. április 17. 20:33
  „Kedves Szerkesztő!

  Rendkívüli módon érdekel, hogy az előbbi hozzászóló felháborító, rasszista, ember és gyermekgyűlölő mondatait miért nem moderáltátok le!? "cigány gyogyó"?, "tetvescigány"? Milyen világban élünk mi? Tényleg így kell reagálni erre a történetre?”
 • 1. péter g. 2008. április 17. 16:32
  „A gyengébbek kedvéért: a "speciális" szinte biztosan teljesen cigány gyogyót takar! Tessék figyelni az életkorra: spéci suli, azaz általános iskolának megfelelő gyogyó, és 17 évesen még mindig ott rostokol; ki tudja hányszor bukott a purdé? A gyerek elmondása szerint egy hétéves társával együtt a négy fiú a vécébe vitte őket, ahol meztelenre kellett vetkőzniük és veréssel, fenyegetéssel fajtalankodásra vették rá őket. A fiú szerint még egy kést is a torkukhoz szorítottak!
  Sajnos a DM elfelejtette megemlíteni az elkövető tetvescigányok életkorát és a fegyveres kényszerítést!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az antennások lehetnek a digitális televíziózás nyertesei

Az év második felétől már 8-9 televíziós csatornát is lehet majd fogni hagyományos szobaantennával.… Tovább olvasom