Délmagyar logó

2017. 05. 24. szerda - Eszter, Eliza 13°C | 24°C Még több cikk.

Fegyveres rablókat fogtak el Pécsett

Negyedóra alatt elfogták a rendőrök azokat a fegyveres rablókat, akik vasárnap kora hajnalban egy Pécshez közeli, éjjel-nappal nyitva tartó szórakozóhelyet raboltak ki.
Két álarcos férfi, fegyverrel kirabolt egy éjjel-nappal nyitva tartó szórakozóhelyet Pécs mellett vasárnap éjjel. Ötvenezer forint készpénz és egy százezer forint értékű mobiltelefont vittek el. A rendőrök negyed órán belül elfogták a két férfit. Fegyveres rablással gyanúsítják őket. Egyikük vallomás tett - hangzott el a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnapi sajtótájékoztatóján.

A két férfi, álarcot viselve, felfegyverkezve, hajnali három órakor ment be a Pécs közelében, éjjel-nappal működő szórakozóhelyre. Itt, egyedül csak a női alkalmazott volt, pénzt követeltek tőle. Ötvenezer forintot és egy százezer forint értékű mobiltelefont zsákmányoltak. A két férfi autóval menekült el a helyszínről. Az alkalmazottnak volt lélekjelenléte, és a rablás után azonnal felhívta a rendőrséget, akik negyed órán belül elfogták a két férfit. Megtalálták náluk a maszkokat és a fegyvereket: egy gáz-, és egy riasztópisztolyt - mondta Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnapi sajtótájékoztatóján. Hozzátette: a két férfi kihallgatása még most is tart. Mindketten Pécsiek, az egyik 27, a másik 34 éves. Büntetett előéletűek: vagyon- és személy elleni erőszak miatt vonták felelősségre őket. A fiatalabb férfi vallomást is tett: elmondta, hogy a másik férfivel ismerik egymást. Munkanélküli, szegény körülmények között él, azért kellett a pénz. Már járt a szórakozóhelyen, ezért gondolták úgy, hogy azt könnyű kirabolni.

A rendőrség a két férfit fegyveres rablással gyanúsítja. Őrizetbe vették őket és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat is.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kampánycsendsértés Csornán?

A panaszos szerint szombaton Csornán az egyik párt aktivistái szórólapot terjesztettek, holott… Tovább olvasom