Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Fidesz: az LMP magán viseli az elhibázott pártszervezés jegyeit

A Fidesz úgy látja, beigazolódtak korábbi bírálatai, mert az LMP magán viseli az elmúlt másfél év elhibázott pártszervezésének jegyeit - írta vasárnapi közleményében Selmeczi Gabriella. A szóvivő az ellenzéki párt délelőtti közleményére reagált.
Abban az LMP két politikusa, Ertsey Katalin és Szabó Zsolt azt írták, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) által közreadott adatok alapján az LMP úgy látja, beigazolódtak korábbi bírálatai, mert a végtörlesztés magán viseli "az elmúlt másfél év elhibázott kormányzásának jegyeit, világossá válik benne a Fidesz torz társadalom-felfogása".

Selmeczi Gabriella közleményében erre válaszul úgy fogalmaz: a Fidesz azt látja, beigazolódtak korábbi bírálatai, mert az LMP magán viseli "az elmúlt másfél év elhibázott pártszervezésének jegyeit, világossá válik benne az LMP torz önképe, kicsinyes marakodása a pártvezetői posztokon". Eközben az ellenzéki pártnak a magyar emberek számára igazán fontos kérdésekről nincs véleménye, vagy rossz tanácsokat ad - teszi hozzá.

A szóvivő véleménye szerint az LMP eközben "folyamatosan kacérkodik a nyolc évnyi rombolást végrehajtó MSZP-vel és a Gyurcsány-párttal" és "szomorú példája a félresiklott politikai kezdeményezéseknek".

Végül leszögezi, hogy továbbra is a Fidesz az egyetlen erő, amely határozott intézkedésekkel megvédi az embereket az eladósodástól, és képes stabil alapokra, növekedési pályára helyezni Magyarországot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A hulladékokról alkot törvényt a parlament

Az EU mind a 27 tagországától azt követelte, hogy a legújabb irányelveket építse be a nemzeti,… Tovább olvasom