Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Fidesz: újabb értelmetlen megszorító intézkedések jönnek

A Fidesz szerint a kormány részéről újabb értelmetlen megszorító intézkedések következnek, amelyek sok ezer állást sodornak ismét veszélybe.
Bernáth Ildikó fideszes országgyűlési képviselő közleményében azt írja: "a gyenge és alkalmatlan MSZP-kormány Bajnai Gordon vezetésével csak megszorító intézkedéseket hozott, amelyek tovább mélyítették a válságot, és még több munkahely elvesztését okozták".

Az ellenzéki képviselő annak kapcsán reagált, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön azt közölte: az áprilisi-júniusi enyhe csökkenés után emelkedett a munkanélküliség 2009 május-júliusában: a vizsgált időszakban a 15-74 éves foglalkoztatottak száma 3 millió 811 ezer, a munkanélkülieké 407 ezer fő volt, a munkanélküliségi ráta 9,7 százalékot tett ki.

Bernáth Ildikó kiemelte: a 2010-es költségvetésről kiszivárgó hírek szerint újabb értelmetlen megszorító intézkedések következnek, amelyek sok ezer állást sodornak ismét veszélybe. Mint írja, szó sincs a Bajnai Gordon által emlegetett kilábalásról, a "bizalom visszatéréséről", a körülmények javulásáról.

"Az a gyurcsányi politika és gazdaságpolitika folytatódik, amely okozója az elmúlt évek magyar gazdasági válságának" - olvasható a közleményben.

Olvasóink írták

 • 8. KolomparBeyonce 2009. augusztus 29. 09:20
  „Bernath Ildiko mar csak tudja, o egy hatalmas szakember!”
 • 7. Írástudatlan-Tdi. 2009. augusztus 28. 08:08
  „Ez már a jól megszokott Fideszes duma! Ezt jól tudjuk mi is hogy ezek a gyílkos Szocialisták szétverik és szét rabólják az országot.De ezen kívül mit tesz a nagypofájú Fidesz is az állandó acsarkodáson kívül? Ők sem vóltak különbek uralmun idején. Ugyan úgy rabóltak ők is és nagy ívben tettek a nép fejére. Már kezd ovodás dolognak tűnni a Fidesz állandó nyálverése. No meg már nagyon unalmas is. Inkább a gyakórlatban tennének valamit! De ugye ahhoz meg már túl gyávák! Hát ennyit a Fideszről is! Egy nagy kalap ....ar az is!”
 • 6. KolompárRómeó 2009. augusztus 27. 20:22
  „5. hozzászólás Gazficko 2009.08.27. 20:21

  Mert ők is politikusok, akik fosnak a népre, csak a saját zsebük érdekli őket.”
 • 5. Gazficko 2009. augusztus 27. 20:21
  „Mért van az az érzésem,hogy ha Orbán lesz a miniszterelnök akkor is szivni fog a kisember?”
 • 4. KolompárRómeó 2009. augusztus 27. 19:48
  „Hülyeséget beszélnek. A szocik nem direkte sodorják szarba az országot, hanem csak szimplán tudatlanságból, hozzá nem értésből és a saját jól felfogott érdekükből (értsd: most még van pár hónap, hogy pofátlanul szétlopják az országot, aztán egy darabig kuss lesz). Ezért van "sosem látott adócsökkentés" (by Oszkó), amelynek során minden adót felemeltek; amit csökkentettek, azt az alapján számolják, hogy magasabb lesz és aminél még erre sem képesek, azok helyett bevezetnek más adókat.”
 • 3. FűzfaVessző 2009. augusztus 27. 19:03
  „IVY!
  Tudjuk, már máskor is leírta nem is várja Öntől senki ezt az áldozatot.
  F.V.”
 • 2. klj_54 2009. augusztus 27. 16:27
  „Ezt Nem Viki teszi, hanem az a siserahad, amelyik mögé bújva akar jól élni!
  Lásd: Hitler és Sztálin kiszolgálóit.”
 • 1. IVY 2009. augusztus 27. 16:00
  „O.V. is csak a száját tépi folyton. Jusztiss nem szavazok rá. (se)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vízerőmű épült a Rábán

Három évtizede az első új vízerőmű készült el Magyarországon a Rábán, a nicki duzzasztó mellett. Az… Tovább olvasom