Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Hét súlyos sérüléssel járó baleset Fejér megyében

Viszonylag sok, összességében azonban leginkább könnyű sérüléssel végződő közlekedési balesetnél helyszíneltek Fejér megye rendőrei a mögöttünk lévő 168 órában.

A huszonkét sérüléssel végződő balesetnél mindössze két ízben volt jelen ittasság, mint mellék ok, ugyanakkor 34 sofőr ittasságára derült fény közúti ellenőrzések, vagy anyagi káros balesetek kapcsán. Akadt olyan női sofőr, akit egy délután kétszer is ittas vezetésen értek tetten a móri rendőrök – tájékoztatta az OBJEKTÍV Hírügynökséget a Fejér Megyei RFK.

A július 6-tól július 13-ig terjedő időszakban hét súlyos és tizenöt könnyű személyi sérüléssel végződő balesetben összesen heten sérültek súlyosan, huszonheten könnyen. Három motorost találunk a súlyosan sérültek között, a könnyű sérültek között pedig két gyermeket, egy segéd-motorkerékpárost, két kerékpárost jegyez a statisztika. Öt baleset egyértelműen elsőbbségi jog meg nem adása miatt következett be, négyen a nem megfelelő sebesség alkalmazása miatt hagyták el az útpályát. Ezek egyszereplős balesetek voltak. Rosszullét és elalvás miatt is történt baleset a héten, de problémát okozott a nem megfelelő követési és oldaltáv megválasztása és betartása is. Balra kanyarodni szándékozó személyautó hátuljának ütközött egy motoros, egy másik motoros pedig tilos jelzés ellenére hajtott be egy fehérvári kereszteződésbe és ütközött személyautóval. Egy rosszul leállított jármű gurult le egy lejtőn és okozott könnyű sérülést egy bent ülőnek Csabdi területén. A sofőrről az intézkedés során derült ki, hogy közepes fokban ittas.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség
Gy. Mészáros Ágnes

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A múzsa gyönge rántottát engedélyez reggelire

Vajon létezne-e ma C-vitamin-tabletta, ha hetvenegy-néhány évvel ezelőtt Demény Kornélia nem ad a… Tovább olvasom