Délmagyar logó

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 26°C Még több cikk.

Horgászok bukkantak egy holttestre a Tiszában

Horgászok vettek észre egy holttestet a Tiszán, Tiszakarád térségében - tájékoztatott a rendőrség hétfőn.
Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a holttestet a part menti bokrokra fönnakadva találták meg ibrányi horgászok. Azonosítása folyamatban van.

A szemle és az adatgyűjtés során idegenkezűségre, bűncselekményre utaló adatok, nyomok nem merültek fel. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a halál oka vízbefulladás, a holttest kilétét szakértői vizsgálat állapítja majd meg - tette hozzá a szóvivő.

A sátoraljaújhelyi rendőrkapitányság az ügyben közigazgatási hatósági eljárást indított.

Az MTI úgy tudja, azt vélelmezik, hogy a holttest egyike lehet azon 13 év körüli fiúknak, akik csütörtökön merültek el a Tiszában a Szabolcs megyei Dombrádnál.

Az eddigi adatok szerint három helybeli fiú a Tisza partján, a vízmérce lépcsőjén játszott, és a folyóhoz legközelebb lévő fiú a vízbe csúszott. Őt, majd a segítségére siető másik két gyereket is elsodorta a víz, de az utolsóként vízbe csúszó fiúnak még sikerült mintegy száz méterrel odébb a partra kapaszkodnia.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A somlói vezet a Magyarország Kedvenc Süteménye szavazáson

Egy hét alatt több mint huszonháromezren szavaztak Magyarország Kedvenc Süteményére a www.kedvencetel.hu oldalon. Tovább olvasom