Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

Jobbik: a Demokratikus Koalíció a ˝legmagyarellenesebb˝ formáció

A párt szerint a szombaton megalakult Demokratikus Koalíció párt az eddigi "legmagyarellenesebb" formáció - mondta Novák Előd.
A Jobbik alelnöke feltette a kérdést: "mi pénzbe került az Gyurcsány Ferencnek, hogy összevásárolja a frakció megaalapításához szükséges képviselőket?"

Az ellenzéki politikus szerint ezzel a "szalámizálódással" eldőlt, hogy a parlamentben a kormány legfőbb kihívójává a Jobbik lépett el, mert bár "még egy fővel az MSZP a nagyobb frakció, de ilyen töredezettség mellett a sokkal egységesebb Jobbik frakció lesz képes megjeleníteni a valódi alternatívát a kormánnyal szemben".

Gyurcsány Ferenc szombaton jelentette be Demokratikus Koalíció néven egy új, nyugatos, polgári balközép párt megalakítását. Azt is közölte, hogy az MSZP-ből vele együtt távozó politikusok létrehozták a párt parlamenti frakcióját, de jelezte, emiatt még vitákra számítanak.

Olvasóink írták

 • 12. sima 2011. október 25. 18:01
  „Szerintem , az MSZP szavazók nem azért adták szavazatukat a választások idején MSZP-s jelöltekre , hogy azután trójai falónak használják pártjukat és létrehozzanak egy ilyen agymenést amit Demokratikus Koaliciónak neveznek.
  A Demokratikus Koalició pártnak nincs arra jogosultsága hogy a parlament munkájába beleszóljon , mivel a választások idején , legjobb emlékezetem szerint , nem szerepelt a választható pártok névsorában.
  Ha pedig nem szerepelt , akkor nem is kaphatott a szavazóktól felhatalmazást arra , hogy a parlamentben garázdálkodjanak. Ezen az alapon , be is lehetne tiltani ( és be is kell ) ezt a partizán gyülekezetet.”
 • 11. Szodda 2011. október 23. 15:45
  „Ez a szavazatvásárlásos szövegről is azt lehet mondani hogy mindenki saját magából indul ki. A ma baloldalnak nevezett tömörülés tudja, hogy annak idején,ha nem ostobák, akkor most ők is tudnának ebből hasznot húzni.De a borsónyi romlott agyacskájukkal fel sem tudják fogni azt, hogy van egy új generáció, aki esetleg nem csak a konkrét bizniszt látja a külhoni nemzettársakban.
  Üdv és további szép napot.”
 • 10. Larsson 2011. október 23. 13:27
  „8.

  Ezt hívják szavazatvásárlásnak, a narancsokat is csak addig érdekli a kintiek sorsa! :P”
 • 9. TPZ_00 2011. október 23. 09:52
  „Kozma marad az Mszp-ben? mert ő nagy Gyurcsány párti!”
 • 8. DMagóg 2011. október 23. 09:48
  „7. Larsson 2011.10.22. 22:10 !

  Igen! Magyarnak lenni, vagy csupán magyarkodni, nem ugyanaz! Óh, micsoda különbség!”
 • 7. Szodda 2011. október 23. 00:06
  „Larsson: A Jobbik legalább foglalkozik a határon túli magyarokkal, ennélfogva magyarabb párt mint az Mszp, vagy mint ez az új párt ami most létrejött.”
 • 6. Larsson 2011. október 22. 22:10
  „Jajjjjjjjj de fáj ez a cikk is... Semmivel nem magyarabb a jobbik, mint bármelyik másik párt, csak egész nap ezt szajkózzák. Ez pont olyan mint szíjgyártó, attól mert azt mondja, hogy nincs megszorítás, még van, uez a jobbik is, attól mert nagy magyarnak tartják magukat még nem lesznek azok!!!”
 • 5. LukSzusz 2011. október 22. 19:44
  „a II.világháborúban az Amerikai zsidók azt mondták:Ha kell,az ördöggel is szövetkeznek Hitler ellen,legyen az akár a bolsevizmus! Orbán is ezt teszi a volt MSZMP ellen.”
 • 4. deszkás 2011. október 22. 19:32
  „Novák úr! Pirruszi győzelem ez.”
 • 3. DMagóg 2011. október 22. 19:24
  „"... Demokratikus Koalíció párt az eddigi "legmagyarellenesebb" formáció - mondta Novák Előd."
  ne vitassuk, mert alá is támasztotta:
  "... ilyen töredezettség mellett a sokkal egységesebb Jobbik frakció lesz képes megjeleníteni a valódi alternatívát a kormánnyal szemben".
  Legmagyarellenesebb!”
 • 2. Mustang 2011. október 22. 17:30
  „ennek a népnek minden évszázadban megvolt a tragédiája
  kérem szépen, én szeretnék kimaradni a mostaniból...”
 • 1. tótkomlósi 2011. október 22. 16:56
  „A legnagyobb baj ott kezdődik, hogy a jobbik magából indul ki, és azt hiszi, hogy mindenki olyan!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mesterházy: az MSZP erősebb lesz a Demokratikus Koalíció kiválásával

Az MSZP elnöke szerint pártja erősebb lesz, mert nem a párt belső vitáival foglalkoznak ezután. Tovább olvasom