Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Jövő szerdától Gavra Gábor a hvg.hu új főszerkesztője

A hvg.hu főszerkesztői posztját jövő szerdán Gavra Gábor veszi át, aki jelenleg a Hírszerző.hu főszerkesztője, azt megelőzően pedig a Magyar Narancs belpolitikai újságírója volt.
A hvg.hu pénteki közlése szerint a hírportál jelenlegi főszerkesztője a 70 éves Hirschler Richárd - aki közel három évtizeden át dolgozott a HVG-nél - nyugdíjba vonul.

Az új főszerkesztőt a szerkesztőség vezetőinek egyetértésével választotta ki a HVG Kiadó Zrt. Mint írták, Gavra Gábor a hírportál szakmai értékeinek megőrzése mellett tervei szerint tovább kívánja erősíteni a portál gazdasági és politikai rovatait, s célul tűzte ki a hírszolgáltatás teljességének, gyorsaságának, megbízhatóságának erősítését.

Felhívták a figyelmet, hogy a hírportál a Gemius OPA adatai szerint hetente átlagosan 440 ezer egyedi látogatót ér el, és ennek jelentős bővítését tervezik. A szerkesztőség az írott tartalom mellett további fejlesztéseket tervez képes és videotartalmaiban is, továbbá a mobilos és a táblagépes online médiapiacon is fontos szerepet szeretnének betölteni a jövőben.

A szintén a HVG Kiadó Zrt. kiadásában megjelenő Hírszerző - megmaradva politikai portálként, átalakuló vezetéssel - a jövőben markáns véleményekkel, elemzésekkel erősödik majd tovább - írta a hvg.hu.

Olvasóink írták

 • 3. éljenszentes 2011. június 11. 16:23
  „Én is csalódtam a HVG-ben, amióta szelektíven tudósít.
  Amikor a BKV botrányról (végkielégítések, színlelt munkaszerződések, stb.) szólt az összes újság és híradás több hónapon keresztül, a HVG említést sem tett az esetről, csak hallgatott és hallgatott.
  Több, mint gyanús.”
 • 2. bánki 2011. június 11. 14:58
  „Nem ! Az ÉS és a HVG a nyolcvanas években valóban jó értelemben vett liberális lapok voltak. Ma zsidó sajtó termék !”
 • 1. DMagóg 2011. június 11. 11:38
  „"...azt megelőzően pedig a Magyar Narancs belpolitikai újságírója volt." Narancsosodunk?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar-tádzsik olimpiai bizottsági együttműködés

Több területet is érintő együttműködési megállapodást kötött Magyarország és Tádzsikisztán olimpiai… Tovább olvasom