Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Kedden döntenek az MDF-SZDSZ együttműködésről

Várhatóan kedden dönt az MDF fővárosi választmánya az SZDSZ-szel kötendő választási együttműködésről - olvasható a szerdai Magyar Nemzetben.
A napilap úgy tudja, a 26 tagú fővárosi választmány szűk többsége, 14 küldött hajlik arra, hogy az esti tanácskozáson fellépjenek a tervezett szövetség ellen, de az összefogást megtorpedózó lépésükre akkor van esély, ha az erről szóló szavazás titkos lesz. Információik szerint Dávid Ibolya pártelnök, Herényi Károly és Makay Zsolt, az országos választmány elnöke is ott lesz a fővárosi választmány ülésén.

Valószínűleg mindhárman felszólalnak és a nyílt szavazás mellett érvelnek majd - áll a cikkben.

A napilap emlékeztetett arra, hogy a budapesti MDF-es vezető, Lévai Zoltán a múlt hét végén körlevelet küldött a kerületi elnököknek, arról értekezve, hogy az MDF-SZDSZ tárgyalások ismert eredményei jelentős érdeksérelmet okoznának a fórumnak.

Olvasóink írták

 • 5. unknown 2010. január 20. 15:31
  „Ha létrejön ez a formáció, akkor új biológiai faj jön létre a Földön: a gerinctelen emlősök.”
 • 4. achilleus 2010. január 20. 13:58
  „Kedves Címzettek!

  A feladóként jelölt email cím (matyas.eorsi@szdsz.hu) alaposan átgondolt elvi okokból (és érthető gyakorlati megfontolásból is) megszűnőfélben van: egyre ritkábban nézem meg itt a leveleimet, hamarosan egyszer pedig már hiába is nézném: az SZDSZ szervere beköltözik az MDF szerverébe, és oda nem szeretnék utána menni.

  A fentiekkel logikai kapcsolatban álló, mégis eltérő természetű okból a matyas.eorsi@parlament.hu email cím belátható időn belül szintén elenyészik.

  Mindkét email címet javasolom tehát törölni.

  Azoknak, akik a megváltozott helyzetben is szívesen megosztják velem gondolataikat, vagy bármely más okból akarnak írni, azt javasolom, a fentiek helyett bátran térjenek át a XXXX@eorsi.eu email cím használatára.

  Barátsággal,
  Eörsi Mátyás”
 • 3. KolompárRómeó 2010. január 20. 11:25
  „Amennyire elvhű az ÖSSZES "politikus", lesz itt még az elkövetkezendő évtizedekben fidesz-maszop, szocdem-jobbik, miép-lmp és sok egyéb együttműködés. "Ezen a sarkon még nem álltam, ebben a <moderálva> még nem ültem...".”
 • 2. achilleus 2010. január 20. 10:53
  „"Hallottatok róla? Megalakult a PEH. Nem, nem APEH, és nem is PECH, csak így, egyszerűen pé-e-há. Persze, hogy rövidítés: Politikai Erkölcsi Hulladéklerakó. Van, aki csak Politikai Erkölcsi Hullát mond, mert hosszúnak tartja az új képződmény rövidítés nélküli nevét. De az úgy nem pontos, mert az csak a pártvezérre utal.
  Ne kérdezd, miféle lápvirág ez a pártszerű képződmény, s hová ereszti a gyökereit. Ereszti, ahová ereszti. Gyűlöletbe, árulásba, korrupcióba, kótyavetyébe, rasszistázásba, Fidesz-undorba. Mikor mire futja. No, mit gondolsz, ki ez az ismeretlen ismerős? Látom, már sejted.(.......http://jobbklikk.hu/index.php?Cikk=956)

  "a fütyülős barack, a lobogó gatya és szivárványszínű esernyő találkozása a boncasztalon "”
 • 1. Strat-n 2010. január 20. 08:57
  „:)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Veres Jánost jelölte a miniszterelnök EBRD-alelnöknek

Betartotta korábban tett ígéretét, és a londoni székhelyű EBRD egyik alelnökének ajánlotta Veres… Tovább olvasom