Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 17°C | 27°C Még több cikk.

Kizárták az MSZP-ből Juhászné Lévai Katalint

Kizárta az MSZP-ből Juhászné Lévai Katalin volt országgyűlési képviselőt, a Hajdú-Bihar megyei közgyűlés volt elnökét a párt megyei etikai bizottsága - adta hírül szombaton címoldalán a Hajdú-bihari Napló.
A lap névtelenséget kérő informátora szerint a döntés hátterében "a megyei küldöttgyűlés rendszeres bojkottálása", és az áll, hogy az MSZP egyik legismertebb helyi politikusa az önkormányzati választások előtt MSZP-sként a Debreceni Ifjúsági Szövetségnek gyűjtött ajánlószelvényeket.

Juhászné Lévai Katalin a lap megkeresésére azt mondta: nem tud róla, hogy kizárták volna, míg Zsiros Zsolt megyei pártelnök nem kívánta kommentálni a történteket, mondván: részleteket akkor közöl, ha a döntés jogerőssé válik - olvasható a Hajdú-bihari Naplóban.

Olvasóink írták

 • 8. jozko 2010. november 28. 16:26
  „7.

  Gondolom, mint a róka!
  Lába közt a farka.”
 • 7. varadipal 2010. november 28. 13:50
  „Na most aztán hogy alszom?”
 • 6. achilleus 2010. november 27. 20:30
  „A mentelmi bizottsági javaslat ellenére nem függesztette fel az Országgyűlés Juhászné Lévai Katalin szocialista országgyűlési képviselő, volt hajdú-bihari közgyűlés elnök mentelmi jogát. A képviselő mentelmi jogának felfüggesztését a legfőbb ügyész kezdeményezte közokirat-hamisítás gyanúja miatt. Az Országgyűlés történetében példátlan, hogy közvádas ügyben a képviselők többsége nem szavazta meg a mentelmi jog felfüggesztést. A szocialista képviselő társtettesként elkövetett közokirat-hamisítással vádolja a Hajdú-Bihar Megyei Ügyészség, mivel 2004-ben a megyei területfejlesztési tanács elnökeként cégbírósági módosítás nélkül írt alá egy döntést a könyvvizsgáló személyéről.”
 • 5. achilleus 2010. november 27. 20:28
  „Nem azért és nem akkor, amiért, illetve amikor ki kellet volna.
  http://www.korrupedia.hu/index.php/Juh%C3%A1szn%C3%A9_L%C3%A9vai_Katalin_mentelmi_%C3%BCgye
  Ezek az maszop prioritásai.”
 • 4. jozko 2010. november 27. 19:02
  „És mit dolgozott 30 év alatt ?
  Azt a 2 év tanítást leszámítva!

  Ha most "kényszernyugdíjas " lenne, mire számíthatna?
  Gondolom, nem minimálnyugdíjra!”
 • 3. szilléri 2010. november 27. 16:23
  „Na ennek sem jön össze a 40 meló! Összesen 2 azaz kettő évet tanított !

  Életrajz
  1955. október 8-án születtem. Férjemmel és Imre fiammal (15 éves ) élek.A KLTE magyar-orosz szakán szereztem középiskolai tanári diplomát 1981-ben. 1994-ben szereztem politológus diplomát az ELTE-n - jelenleg szociológiát tanulok.Két év tanítás után 1984-89 között a Hajdú-Bihar megyei KISZ bizottság középiskolai ügyekért felelős titkára voltam. A megyei reformmozgalomban aktívan vettem részt. 1990-94 között az MSZP Debrecen városi irodájának vezetőjeként dolgoztam.1994-98 között Hajdú-Bihar megye 2. választókerületét képviseltem az országgyűlésben, ahová 1998-ban megyei listáról kerültem be, és lettem és a parlament jegyzője, a Foglalkoztatási bizottság tagja.Tagja vagyok a SZODOSZ-nak, a Tócós egyesületnek, a polgárőrségnek; alapítója a TÓCÓS-ért Alapítványnak.1989-tól, alapító tagként tagja vagyok az MSZP debreceni elnökségének. 1990-től `94-ig a városi szervezetben a szociáldemokrata platform vezetője is voltam, majd 1996-`98-ban az országos választmány elnöke. 1998-ban választottak az MSZP megyei elnökévé, s e minőségemben az országos választmány tagja is vagyok.
  Látogassa meg saját oldalamat: http://www.levaikati.hu"”
 • 2. LukSzusz 2010. november 27. 16:07
  „a MASZOPNAK ÍGY IS-úGY IS befellegzett,nagy öregek kivénhednek,megunják a bukást,a népszerűtlenséget,a fiatalok magasan tesznek rájuk,csak az ilyen Botka-Ujhelyi félék tapsolnak még egy darabig.
  Béke poraikra MSZ/M/P.”
 • 1. Vörcsi 2010. november 27. 15:12
  „Egyik kedves ismerősömet Ő "billentette" ki a megyei közgyűlés mint munkáltatótól,( ismerősöm alkalmazott volt, és nem képviselő) 2003-ban, azzal az indokkal, hogy fiatal életkora miatt, biztosan súgna a FIDESZ-nek! Hát!!!! A sors mindig igyekszik igazságot szolgáltatni! Mindjárt elküldöm a cikket ismerősömnek, kérdezze meg tőle hogy szolgál a kedves egészsége? Esetleg ajánlja most neki is azt a pszichológust, akit neki ajánlott, amikor Őt kirugta munkahelyéről.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Berogyott a Millenáris hokipálya sátra a hó alatt

Berogyott a budapesti Millenáris hokipálya sátra az éjjel hullott hó terhe alatt. Tovább olvasom