Délmagyar logó

2016. 12. 04. vasárnap - Borbála, Barbara -5°C | 4°C

Kutyákat uszított a TEK munkatársaira

Rablás elkövetése miatt körözött 28 éves M. Adriánt csütörtök délután fogták el Kaposváron. Az állatokat figyelmezető lövésekkel fékezték meg.
Rablás elkövetése miatt körözött férfit fogtak el a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársainak közreműködésével Kaposváron, az akció során kutyákat uszítottak a rendőrökre, akik figyelmezető lövésekkel fékezték meg az állatokat - adta hírül a police.hu pénteken.

M. Adrián kaposújlaki lakos ellen jelentős értékre elkövetett fegyveres rablás miatt adott ki elfogatóparancsot a Budapesti Rendőr-főkapitányság egy február 5-én a fővárosban, a X. kerületi Száva utcában elkövetett bűncselekmény miatt. Aznap két társát a rendőrök elfogták, a csaknem 5 millió forint értékű ruha megkerült. Egy nappal később pedig egy másik társuk önként feladta magát a rendőrségen.

A 28 éves M. Adriánt a TEK munkatársainak közreműködésével csütörtök délután fogták el egy kaposvári családi ház építkezésének udvarán. Miközben a körözött férfi menekülni próbált a rendőrök elől, egy az építkezésen tartózkodó 19 éves férfi három nagytestű kutyát uszított a TEK munkatársaira. Az állatok csak a leadott figyelmeztető lövés hangjától megriadva hátráltak meg. M. Adriánt az ingatlanhoz tartozó kertben elfogták, majd előállították.

A sonline.hu értesülései szerint egy román-magyar kettős állampolgárságú férfi volt az, aki a TEK-esekre uszított három német juhász kutyát. A kommandósok előállították őt is, ellene a Kaposvári Nyomozó Ügyészségen indult eljárás hivatalos személy elleni erőszak miatt. Az érvényes magyarországi lakcímmel nem rendelkező férfit őrizetbe vették. A sonline.hu információi szerint pénteken kihallgatták, és a nyomozó ügyészség kezdeményezi előzetes letartóztatásba helyezését.

Olvasóink írták

 • 10. Jericho 2013. július 13. 12:55
  „- Hát az úgy volt Tisztelt Bíróság, hogy aztat hittem azokrul a fekete ruhás embürőkrül, hogyhát a Gestapótul gyüttek,osztán mondom magamnak, hogy hát a kutyák még úgy sem öttek ma, hát itt van nekik a kaja. Igaz, hogy még mozognak, dehát ezt űk hárman majd csak mögóldják. Mondom nekik, hogy ott a kaja, fogjátok mög. Erre azok mög elkezdtek kajabálni a kutyáknak, hogy haggyák abba a törvénysértő cselekményt valami törvény, mög faragva tus, vagy paragrafus, vagy mi az isten nevébe. Ezt a kutyáim azonnal mögértötték és lemondtak az ebédről. Erre a tökös urak mög örömükben elkezdtek lövöldözni. Nahát, így volt ez Tisztelt Bíróság.”
 • 9. StencilAtya 2013. július 13. 11:24
  „orsós viktor nem hiába született kettős állampolgárai kezdenek átszivárogni.”
 • 8. _csutak_ 2013. július 13. 11:06
  „Nem mellesleg a kutya itt ebben az esetben fegyverhasználatnak minősül az elkövető részéről, tehát egy tizes kinéz neki.
  Őt is etessük, itassuk, őrizzük ...”
 • 7. X_Y 2013. július 13. 08:43
  „6. Stefan Kontarovic2013.07.13. 07:59

  <moderálva>”
 • 6. kontrapista 2013. július 13. 07:59
  „5.x_y
  Minőségi változás bús-magyaréknál : románozás.
  Zavezi smdiva usta !”
 • 5. X_Y 2013. július 13. 04:28
  „A kis határontúli újmagyarok.
  Mint az az izsáki tolvaj. És a pereputtya még kártérítésért ácsingózik. Maradt volna otthon Romániában - még ma is vígan lopna.”
 • 4. mogyor 2013. július 13. 02:14
  „Ezért kell nekik a kettős állampolgárság, ingyenes utazás, ingyenes orvosi ellátás, segélyek stb. stb. Húzzanak vissza ahonnan jöttek.”
 • 3. booo 2013. július 12. 22:35
  „Így köszönte meg.....
  Csodálom hogy még nem jelentkezett be valahova....”
 • 2. pachakuti 2013. július 12. 22:26
  „Ha a nagy és demokratikus példaképünknél történne hasonló eset, az ottani újságban fényképpel és teljes névvel, különös tekintettel az etnikai származásra számolnának be az intézkedés közben elhunyt bűnözőkről.
  Úgy látszik a nagy USA demokratikusnak demokratikus, de kevésbé mint kis hazánk. Esetleg a tudósítóik nem eléd deokratikusak”
 • 1. Qllancs 2013. július 12. 21:26
  „a rablók is kettős állampolgárok voltak ?? Köszönjük orbán ..semjén papbácsi !”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A KENÓ pénteki nyerőszámai

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a július 12-i KENÓ-játékban a következő számokat… Tovább olvasom