Délmagyar logó

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 14°C | 24°C Még több cikk.

Lerúgta a sorompót, mert várni kellett

A 22 éves férfi nehezményezte, hogy várakozni kellett a vasúti átjárónál.
Szórakozni érkezetett barátaival a 22 éves K. A. Tatára még április 5-én. A négyfős társaság Bajnáról indult, de az Agostyáni úti vasúti átjárónál piros jelzést kapott - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint K. A. pár perces várakozás után kiszállt az autóból és kiabálni kezdett. Dühös volt, amiért nem folytathatták útjukat. Mérgét a vasúti átjáró sorompóján vezette le: Lerúgta a helyéről, majd a letörött rudat az út mellé dobta.

A vonat elhaladását követően a fiatal férfi visszaült a kocsiba, majd barátaival továbbhajtott egy tatai szórakozóhelyre.

Egy közelben lakó férfi látta a rongálást, ő értesítette a rendőrséget. A tatai járőrök a szórakozóhely előtt megtalálták a keresett járművet, valamint utasait. K. A. már várta az egyenruhásokat. A helyszínen bevallotta, hogy ő törte le a sorompót.

A 22 éves bajnai férfit a rendőrök előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Az ügyben folytatott büntetőeljárást a rendőrség október 2-án befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg a Tatai Járási Ügyészségnek.

(Leadképünk illusztráció - a szerk.)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felborult egy autó Hevesben

A baleset Maklár és Andornaktálya között történt. Öten sérültek meg. Tovább olvasom