Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

MSZP: ne csökkentse a kormány a tankötelezettség korhatárát

Az MSZP azt kéri a kormánytól, hogy ne csökkentsék a tankötelezettség korhatárát, mert az állam feladata, hogy minél tovább az oktatásban tartsa a gyermekeket - mondta Kormos Kata, az MSZP szóvivője vasárnap Budapesten, a párt Út a pokolba című sajtótájékoztatóján.
Mint megjegyezte, remélik, hogy a kormány megfontolja kérésüket, továbbá azt is, hogy az eddigi kormányzati tervekkel ellentétben nem vonnak ki 38 milliárd forintot az oktatásból.

Olvasóink írták

 • 7. cyt 2011. március 28. 14:07
  „Tévedésben él az MSZP. Az államnak NEM FELADATA a gyerekek minél tovább oktatásban való tartása. Aki ilyet leír, az valóban még most is alapvető oktatásra szorulna. Az állam feladata ak általános és alapfokú, valamint a minél magasabb színvonalú, a szükségletekhez is igazodó oktatás megszervezése. Ebbe éppen hogy nem fér bele az a szemlélet, amiről itt egy MSZP-s ír. Ime itt is megmutatkozik az, mennyire nem értenek a társadalom irányításához a szoclibesek.”
 • 6. deszkás 2011. március 28. 13:48
  „Aztán nem sopánkodni hogy nincs szaki!!!”
 • 5. bánki 2011. március 28. 00:29
  „Kakaóbiztos laptopot az össze túlkoros hátrányosnak, de a Kóka cégétől !

  Ezt ismerjük !”
 • 4. SP 2011. március 27. 19:51
  „Szerintem meg minél előbb kezdjen el szakmát tanulni a kamasz
  a munkába tevőlegesen is bevonva, hogy mielőbb hasznos önálló tagja legyen a társadalomnak.

  Ha csak azért megy iskolába formálisan mert kötelező,
  annak a hatásfoka is csak annyi. Értéktelen idő és pénzpocsékolás 18. éves koráig kényszeríteni valakit. Ha nem akar tanulni önként, akkor nem szabad erőltetni.”
 • 3. dodó 2011. március 27. 17:43
  „A rosszemlékű MSZP-nek nem kellett volna Magyarra meg Hillerre bíznia az oktatáspolitikát, meg támogatni, pozitívan diszkriminálni, meg uszítani a megélhetési iskolásokat.
  A 15 éves másodikos "kisiskolás" próbáljon meg a csak nekik járó ingyenesség és jogtalan kedvezmények igénybevétele, diák- és tanárverés, zsarolás és garázdálkodás helyett dolgozni, az MSZP pedig próbáljon magába nézni és szemlesütve eltűnni a balszélen!”
 • 2. deszkás 2011. március 27. 17:20
  „1.Nem kell cs.pótlékot fizetni. 2. Analfabétát hamarabb rá lehet vinni a jégre. 3. Nem a renitenskedőket kell megszabályozni (vajon kik is ők?). 3. Meg a 112harmad.”
 • 1. zero 2011. március 27. 16:45
  „Persze a tulkoros gyerek had inzultálja a 4 évvel kisebbet .Akinek nem elég a csökkentett korhatár az többel se jutna elörébb”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kerékpárost gázoltak halálra - 33 éves férfi az áldozat

Nyíregyháza - Ismeretlen autós gázolt halálra egy kerékpározó férfit a 49-es úton; az áldozat… Tovább olvasom