Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

MTV-ostrom - Egy letöltendő és hét felfüggesztett

Egy letöltendő és hét felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki az MTV-székház három és fél évvel ezelőtti ostroma miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság pénteken kihirdetett első fokú ítéletében.
A bíróság három vádlottat felmentett. Valamennyi vádlottat közérdekű üzem működésének megzavarásával vádolta az ügyészség, továbbá sok vádlottnál szerepelt rongálás vagy hivatalos személy elleni erőszak is . 2006. szeptember 18-án este a Szabadság téren azt követően fajultak el az események, hogy a Kossuth téren, a Parlament előtt tüntetők egy csoportja a köztelevízióban be akarta olvastatni azt a petíciót, amely a Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök nyilvánosságra került balatonőszödi beszéde miatt tiltakozók állásfoglalását tartalmazta.

Olvasóink írták

 • 8. apátfalvifaszagyerek 2010. január 16. 00:51
  „Ezért a hírért érdemes volt kilépni a Star Wars Force Unleashed-ből. :D”
 • 7. igazságkereső 2010. január 15. 21:54
  „#4.Logaritmus! Mielőtt nagyon sírva fakadnál, jó lenne megtudnod azt is, hogy a TV székház melletti utcában álló rendőrökkel teli teherautóról miért is nem szálltak le és avatkoztak közbe rendőrtársaik védelme érdekében a rendőrurak? Bizonyára Te is láttad ott állni a teherautót tele rendőrökkel.Visszafogottabban kell ezt az egészet megítélni, mert mintha szándékosan lett volna megrendezve ez az egész TV székház elleni támadás!Nagy tudású, volt budapesti rendőrfőkapitány,Gergényi Úr bizonyára többet tudna erről mesélni,már csak azért is mert Demszky még ki is tüntette Őt ezért a brutalitásért, amit tett, de a székházat ostromlókat azért nem akarta eltávolíttatni! érdekes ez, ne ítélkezz kedves Logaritmus!!”
 • 6. franzvon 2010. január 15. 21:26
  „Énszerintem, ha akkor a fiúknak sikerül elfoglalni a tv székházat, ma életünk egész más mederben csörgedezne.
  Újra leadták volna a szandokánt, meg a nem kell mindig kaviárt tomasz lívennel,akit szigfrid rauch személyesített meg, így jean löblan olyan volt, mint onedin kapitány.
  Mivel ez nem történt meg ezért haragszik újra az ultralila a zöldfehérre...
  széjjel kellett volna rúúúgni a tőzsdepalotát-ma bisztosnyugottabban épííítenénk a izét...ana azt a hogya ...azt...beszószrúgomfejedvazze”
 • 5. rozator 2010. január 15. 20:48
  „9 éves unokám kérdezi: miről van szó?”
 • 4. Logaritmus 2010. január 15. 19:28
  „A jog megcsúfolása, hogy ilyen sokáig kellett erre várni és főleg, hogy ennyire enyhe az ítélet. Rendőröket vertek vasdarabokkal, rendőrnőket (!) rugdostak az utcán.”
 • 3. Mathiasking 2010. január 15. 18:18
  „Nem jogerős!!!!! Ki nem szarja le! Majd ha a másod fok is jóváhagyja. Arra megint 3 és fél évet kell várni.

  Istenemre ez a jog megcsúfolása.”
 • 2. Walaky 2010. január 15. 18:16
  „Az ítélet: jog halála!”
 • 1. 1131 2010. január 15. 18:11
  „Ideje volt...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyarország 100 ezer euróval segíti Haitit

Magyarország 100 ezer euróval, mintegy 27 millió forinttal segíti a földrengés sújtotta Haitit -… Tovább olvasom