Délmagyar logó

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 5°C Még több cikk.

Politikusokra vallana Földesi-Szabó László

Számtalan közéleti személynek és politikusnak okozhat fejfájást Földesi-Szabó László, aki azt tervezi, hogy kitálal mindenről, amit a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) titkosított - írta a Blikk.
A lap hétfői számában Berényi András, Földesi-Szabó László ügyvédje kijelentette: személy szerint tud néhány olyan magas beosztású emberről, akiket kellemetlenül érinthetne ügyfele azon vallomása, amelyet a titoktartási kötelezettsége alól való feloldása után tett volna. "Nem tudni miért, hiába kérvényeztük, a bíró még csak kísérletet sem tett arra, hogy az NBH a teljes felderítés érdekében feloldja a titoktartást" - tette hozzá.

A Blikk információi szerint az Egymásért, Egy-Másért Alapítvány hét évre elítélt elnökét, aki az ítélethirdetés közben szökött meg a bíróságról három országban keresik: Svájcban, Izraelben és Thaiföldön.

Ha Földesi-Szabó valóban beváltja ígéretét, és eljuttatja a sajtóhoz vallomását, sokan bajba kerülhetnek, hiszen több ismert politikus is így vagy úgy, de pénzügyi kapcsolatban állt a csempészetért és sikkasztásért perbe fogott alapítvánnyal - írta a Blikk.

Olvasóink írták

 • 19. deszkás 2010. december 30. 10:51
  „SZILLÉRI! A Kulcsár per az már rég (a titkositás óta) kirakatper, nem véletlen csak igy a pórnép még reménykedik csak tudnám mibe? OLAJSZŐKITÉS: Én úgy tudom hogy titkositani NEM lehetett volna mert az ügy körül volt emberölés., na most ha ez baleset akkor lehet titkositani.”
 • 18. szilléri 2010. december 28. 17:11
  „kabaré

  ,,ha kinyitom a számat ! ............ ha elkezdek beszélni ................!

  ,,Salamon Béla bohózat. Ha én egyszer kinyitom a számat... ... Kellér Dezső Salamon Béla Bogdány ..."
  lásd.
  http://www.youtube.com/watch?v=HVCPdsZUgkw”
 • 17. soligor 2010. december 28. 09:07
  „emlékszem egy rendőrre , aki a reggilizés közben lett "öngyilkos"......
  ép az oljügyön dolgozott”
 • 16. szilléri 2010. december 27. 21:00
  „Elképzelhető, esetleg Kulcsárnak is beugrik ki is az ,,Gyurcsányi" nevű politikus a VIP. listás ügyben !

  Lehetnek még csodák !

  ,,Politikusokat is meghallgathatnak a Kulcsár-perben tanúként - értesült a Magyar Hírlap. Az újság úgy tudja: miniszterelnöki hivatali belépőt biztosító szocialista államtitkár, Kodela László, Lamperth Mónika volt belügyminiszter férje, Jegesy András, a Britton Peugeot-jával furikázó Puch László pénztárnok, s egy bizonyos Gyurcsányi nevű nagy embernek tehetnek fel kérdéseket az exbróker ügyében "”
 • 15. flexsnake*** 2010. december 27. 20:53
  „üres fenyegetés :D”
 • 14. tintasbarns 2010. december 27. 20:36
  „Nem fog beszélni mert drágább az élete mint a haza becsülete.”
 • 13. történész 2010. december 27. 20:22
  „Jó volna ha beszélne arról,hogyan vándorolt 89-től az olaj biznisz végéig a mostani bárók zsebébe az olaj pénz..és a hatalmon voltak-lesznek is deresre kerülnének mint maffiózók..bűnözők”
 • 12. szilléri 2010. december 27. 20:11
  „Rendőr ezredes, negyven évesen nyugdíjas !! Csak kéne egy kicsit maradni ezen az oldalon is tisztelt korkedvezményesek !!!!!!!!!!!”
 • 11. történész 2010. december 27. 19:08
  „Nórikám

  Tudod ha kiderülne,hogy közösen loptunk..mint mikor a vadászházat szétlőtök,postabankot síboltuk stbb.annak egy megoldás a gyógyszere az eljövendő 50 évre titkosítjuk(ca 100 leszek )
  Na az biztos,ha Gyurcsi volna érintett Viktor már az EU-ba sorolná a tetteseket..”
 • 10. Nórikám 2010. december 27. 18:10
  „Bizonyára én vagyok a hibás, hogy nem értem ezt a titkosítást! Mi az hogy az ország lakossága megválaszt egy csomó ingyen élőt, ők meg az ország dolgait titkositják! Ki elől is? A nép elől? és ugyan miért?Miért nem tudhatjuk meg ki volt aki vissza élt a bizalommal? Nem hadi titkok ezek! Vagy sokan féltik a bőrüket? Aljas dolognak tartom ezt a titkosítást! Ezekbe döglünk mi bele. Nehogy a tolvaj bandának valami baja essék! Az ország egy része már éhen pusztul! Ők meg jót röhögnek, és titkosítanak!”
 • 9. dodó 2010. december 27. 15:41
  „Emlékezzetek Földesi-Szabó "bukására"!
  Az olajszőkítők és az ukrán maffia kapcsolatain dolgozott, amikor az akkori miniszterek, pártpolitikusok, ismert "nagyvállalkozók", sőt egy volt (MDF-es) miniszterelnök is került - teljesen véletlenül - a képbe. Földesi-Szabót felmentették, a nyomozást lezárták és micsoda meglepetés - 40 évre titkosították! Azért, hogy szegény Földesit annyira ne sajnáljuk, megkínálták a nevezett alapítvánnyal, amelyben az addig képbe került urak teljesen önzetlenül részt kaptak és vállaltak.
  Valamelyikünk elhiszi, hogy ezek a feddhetetlen urak nem tudják elérni még Izraelben is? Elhiszitek, hogy nem tudnak egy véletlen balesetet vagy öngyilkosságot megrendezni?”
 • 8. ketrin72 2010. december 27. 14:02
  „:)”
 • 7. achilleus 2010. december 27. 13:48
  „3. hozzászólás igazságkereső 2010.12.27. 11:25
  Egyetértek. Ellenben politikailag elkötelezett celebekkel, pl. Vágó István, reklámoztatták a selyemzsinórt jelentő devizahiteleket. Hol voltak akkor a demokraták? Sehol.”
 • 6. deszkás 2010. december 27. 13:24
  „Kizárt hogy kitálaljon. Ez is az olajszőkités sorsára fog jutni miközben arról hablatyolnak hogy legyünk becsületes adófizetők. És miért is? A MÁV biztositó 3-4 milliárdját meg elfelejtettük. Állitom hogy még hülyébbnek gondolnak (amit kikérek magamnak) mint a Kádári időkben. És a Gyula ilyenkor hol van? Nem is hallott róla talán? Politikai elit? És mitől elit?”
 • 5. zoltanszabo 2010. december 27. 13:19
  „Miez zsarolás ? Ha elfogják--kitálal ? Már éppen ideje hogy mindent megtudjunk a politikai bűnözőkről !
  Szépen kisétált a bíróságról--és esetleg már külföldön van ? hogyan jutott ki mikor már ott körözést adtak ki ellene? Hol ment át ? zöld határon ??? Szerintem már minden meg volt szervezve. A sok millió lóvét már kimentette külfödre ,most meg utánna ment, éli világát ,elhagyta a nejét--lányát majd később azok is követik.”
 • 4. comment 2010. december 27. 12:16
  „Csak tálaljon ki!!! Tudja meg az adófizető polgár mit is csal a bizalmunkat meglopott politikai elit! Miért mindig a "kicsiket" teszik górcső alá, és a média öles hasábokkal tálalja az ügyüket vélt és valós vádakkal fűszerezve? Ez az igazi népbutítás, ha eltitkolnak valamit! Eljött az ideje, hogy lássunk a lapokba, ha játszma, akkor legyen tényfeltáró és valós!!! Követeljük a titoktartás feloldását, megszüntetését! Ne csak az adóforintunk legyen jó az államnak, hanem az is, hogy tudjuk meg az igazat, s a bűnösök méltó büntetéssel legyenek súlytva!!!
  Hajrá Földes.......ha valaki tudja az igazat, az te lehetsz, de bízva benned, mi is megtudhatjuk !!!!!!
  Most légy tökös legény!!!”
 • 3. igazságkereső 2010. december 27. 11:25
  „Bocsánat,nem ide tartozik, de most olvastam a STOP internetes oldalán, hogy "Kiosztották a pofonfát a sajtónak".Érdekes,hogy milyen kétségbeesetten írnak a "médiakorlátozásról",holott eleddig az elmúlt években egyetlen média sem tett kísérletet arra,hogy a magyarországi fiskális spekuláció, a kartellezés és a multikulturális simli befejeződjék.Egyetlen cikket,glosszát nem lehetett olvasni arról,hogy Magyarországon ideje lenne befejezni a devizahitelesek szándékos tönkretételét azon egyszerű oknál fogva, hogy a magyar devizahitelesek bankok által jóváhagyott "devizahitelei" még hírből sem látták az alpesi (CHF) valutát.Azt csak a mesterségesen emelt árfolyama miatt alkalmazzák,melybe Magyarországon kb. 300.000 család rokkan bele,miközben a bankok által kitalált,tehát virtuális devizaválságra hivatkozva a magyarországi leánybankok 300-350 milliárd forint tiszta haszonra tettek szert.Ezt a tényt a magyarországi leánybankok anyabankjai ismerték el már korábban is.Tehát akkor most mi történik Magyarországon, egy magát demokratikusnak mondó országban:készülnek 2011.április 15.-re, amikor is feloldják a kilakoltatási tilalmat és utcára fogják pakolni a családokat? Érdekes az is, hogy egyetlen média sem "ajvékol" a munkahelyek felszámolás ellen, a munkanélküliek számának végzetes növekedése miatt és még azt a kérdést sem tették és teszik fel,hogy miből is kellene tudni fizetni a bankok által megduplázott "devizahitel" havi törlesztőrészleteit, amikor a munkanélküli már semmilyen ellátásban sem részesül,koránál fogva pedig nyugdíjra még nem, de munkahelyre "már nem jogosult",azaz pályázatait rendre-sorra elutasítják.Szóval lett volna mivel foglalkoznia a médiának, csak az elmúlt években szereptévesztésben élt,vagyis többet foglalkozott emberek le-és megalázásával,mint a súlyos társadalmi problémák terítékre rakásával.Szóval nem kell kétségbe esniük,ha azzal foglalkoznak ami a média szerepe egy demokratikus országban, nyugodtan művelhetik tovább,de csak is kizárólag a társadalom érdekében, a visszásságok felderítésével és természetesen nem egyoldalúan,mint ahogy tették ezt nyolc éven keresztül.Nos: a korrekt tájékoztatáshoz kívánok további sok sikert, jó munkát!”
 • 2. falusi01 2010. december 27. 11:06
  „Politikusok: "szerintem újra kellene vizsgálni az ügyet"”
 • 1. jozko 2010. december 27. 09:51
  „Ha...

  Hahaha.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Schiffer András beszélt a legtöbbet idén a parlamentben

Schiffer András (LMP) szólalt fel a legtöbbször, és beszélt a legtöbbet az idén a parlamentben - derül ki az Országgyűlés adataiból. Tovább olvasom