Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Sokan, de nem elegen

A megyei szabadidősport-szövetség 12. alkalommal rendezte meg az elmúlt hétvégén a tényői Sokorói Hegyifutást. Az amatőr futók különböző kategóriákban három távon, 2, 6 és 16 kilométeren indulhattak el a versenyen.

tömegsport

Molnár Z. Csabáné, a megyei szabadidősport-szövetség elnöke: „Szerencsére gyönyörű, sportolásra igazán alkalmas idő volt. A létszámmal soha nem vagyunk kibékülve, de azért sokan érkeztek a rendezvényünkre. Pk saját bevallásuk szerint kiválóan érezték magukat. Azért rendezzük Tényőn a versenyt, hogy a Győr környéki települések lakói is elindulhassanak rajta. Sajnos azonban nem ez a jellemző, a legtöbben még mindig Győrből érkeznek.”
A legrövidebb távon Mboob Aziz végzett az élen Laposa Milán előtt, míg 6 kilométeren Szalóki Dávid bizonyult a legjobbnak, megelőzve Palotás Bálintot és Görözdi Miklóst. Pk valamennyien győri versenyzők.
A legnagyobb kihívást a 16 kilométeres táv teljesítése jelentette. Elsőként a győri Molnár László ért célba, időeredménye 55 perc 20 másodperc volt. A második Görözdi Máté (Győr, 56.49), míg a harmadik Karol Hydecek (Levice, 59.46) lett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orchidea Hotel Mosonmagyaróvári csoport

Máriakálnok–Dunakiliti 2–7 (1–1). Gsz.: Mátyás, Fülöp, ill. Kurucz (3), Sipos, Hajós,… Tovább olvasom