Délmagyar logó

2017. 05. 22. hétfő - Júlia, Rita 15°C | 26°C Még több cikk.

További hat versenyző a döntőben

A Szépség Határok Nélkül verseny soproni elődöntőjéből újabb hat lány jutott tovább a győri döntőbe.

 KÉPGALÉRIA A III. ELŐDÖNTŐRŐL (Sopron) >>

A soproni elődöntő továbbjutói (balról jobbra): Pardavi Éva, Kövesi Szabina, Kozák Lívia, Stefanics Beáta, Bíró Zsuzsanna és Varga Orsolya.
Kattintson a képre >>

A Szépség Határok Nélkül verseny soproni elődöntőjében harminchárom hölgy lépett kedden este a Petőfi Színház közönsége elé. Újabb hat lehetséges szépségkirálynővel bővült a Kisalföld és a pozsonyi Új Szó közös szépségversenyének győri, június 11-én tartandó fináléja. A soproni Petőfi Színházban rendezett tegnapi elődöntőben – Szilágyi Tibor színidirektor bevezető szavai után – a hölgyek először a Zafira Fehérnemű- és Fürdőruha Szaküzlet jóvoltából bikiniben, ezt követően estélyi ruhában vonultak fel a színpadon. A lányok elmondták: a kihívás mellett a megmérettetést leginkább családtagjaik, barátaik, szerelmük indíttatására vállalták. Persze a verseny fődíja, a vado-
natúj Suzuki is csábítólag hatott az induláshoz.

Pardavi Éva

– A szépségek túlnyomó többsége először vett részt ilyen jellegű rendezvényen, ám szinte mindegyikőjük az alkalomhoz illő módon mozgott a színpadon. A Grácia Művészeti Intézet táncosainak show-elemekben bővelkedő bemutatója, illetve Nagy Balázs és Borbás Erika, a Győri Nemzeti Színház művészeinek musicalegyvelege után a késő esti órában elérkezett az eredményhirdetés izgalomteljes pillanata.
 A soproni elődöntőből a szépségverseny győri fináléjának mezőnyébe – alfabetikus sorrendben – Bíró Zsuzsanna (Csorna), Kozák Lívia (Győr), Kövesi Szabina (Újkér), Pardavi Éva (Győr), Stefanics Beáta (Győr) és Varga Orsolya (Abda) került.

A zsűri természetesen Sopronban is nehéz helyzetben volt. Munkáját talán csak az könnyítette meg, hogy igazán hozzáértő tagokból állt össze: Szilágyi Tibor, a Petőfi Színház direktora, Nyerges Ferenc, a Pro Kultúra Sopron Kht. ügyvezetője; Király Tibor, az önkormányzat tulajdonosi bizottságának elnöke; Bártfai Lászlóné, az Ezer Sziget Virágüzletek képviselője; Molnár Tibor, a Suzuki Molnár tulajdonosa, Tóth Tamás, a Suzuki Molnár-szalon képviselője; Hancz István, a megyei ipartestület ügyvivője; Csanakai András, a T-Mobile régióvezetője; Károlyi Gyula, a Soproni Ipartestület elnöke; az ipartestület képviseletében Vadonné Gangl Judit; Eszes József, a Lapcom nyomdaigazgatója; Pethő Bálint, a Valentine Model Management ügynökségvezetője; Horváth Árpádné, a Lady Exclusiv Női Divat tulajdonosa; Németh Gyöngyvér, az Only You Női Divat tulajdonosa; Bogisits Ferenc, a Q P

Kövesi Szabina

Gépipari Rt. igazgató tulajdonosa; Magyar Szilárd, a győri Vesti Hajó étterem tulajdonosa; Losonczy Csaba, a Marine 2000 Kft. tulajdonosa; a Dunapart Rezidencia részéről Rene Hutton Mills; Vida István – a zsűri elnöke –, a Kisalföld szerkesztőségvezetője; Németh Béla, a Kisalföld értékesítési régióvezetője, Gosztonyi Miklós, a Kisalföld újságírója és Kollár István, a Kisalföld designere veszettül jegyzetelt akkor is, amikor a lányok fürdőruhában, és akkor is, amikor már a saját maguk választotta estélyiben léptek színpadra.

Az estélyi ruhákat mindenki saját magának választotta, s azt viselve lehetősége nyílt arra is, hogy elmondja, melyik településről érkezett a hűség városába, s hogy kifejtse, miért jelentkezett a versenyre. A legtöbb induló egyfajta kihívásnak, különleges élménynek tartotta a Szépség Határok Nélkül elődöntőjét.

Kozák Lívia
Volt olyan jelentkező is, aki azt szerette volna bizonyítani, hogy huszonhat évesen is megállja a helyét az ifjak küzdelmében, s valljuk be, ez sikerült is neki, még akkor is, ha nem jutott tovább. A hölgyek a rövid interjúkban a színpad szélén állva elmondták, nem egy alkalommal a barátjuk, édesanyjuk biztatta őket az indulásra. Ők pedig nem szerettek volna nemet mondani. És kíváncsiak is voltak egy szépségverseny kulisszatitkaira.

Az egyik legérdekesebb ok a versenyen való szereplésre az volt, amelyet egy szimpatikus, de sajnos a döntőbe szintén be nem jutó hölgy fogalmazott meg: minden kislány álma, hogy induljon egyszer egy szépségversenyen, és aki nem próbálja meg, annak ezt az álmot valóra váltani soha nem sikerülhet. Már az elődöntő is nagy dolog, és ha egy emléklapot hazavihetnek, az internetről letölthetik a versenyről készült képeket és azokat a családi albumba elhelyezhetik, elérték, amit akartak. Már nem kell azt mondani az ő kislányaiknak, „anyukád ezt sem merte megkockáztatni".


Bíró Zsuzsanna
Köszönjük a segítséget a verseny támogatóinak

A verseny fődíját, a Kisalföld ajándékát, egy új Suzuki Swift személyautót a Suzuki Molnár Csorna jóvoltából adjuk majd át tehermentesen a nyertesnek. Külön köszönet a győri Citroën-szalonnak, valamint a Dunapart Rezidenciának. A soproni elődöntő megrendezésében nagy segítséget nyújtott a Pro Kultúra Kht. és a Petőfi Színház. A biztonságáról szakembereivel a Security Patent, a Patent-csoport tagja gondoskodott. Az elődöntő virágcsokrai és díszei a soproni Ezer Sziget Virágüzleteket dicsérik. A Soproni Ipartestület segített a tökéletes smink és frizura elkészítésében. A hölgyek Zafira-fürdőruhában léptek a közönség elé. Az elődöntő különdíjait a Tornácos Fogadó, Hegykő, a Levendula Egészségház és Santé Szépségszalon, a Lady Exclusiv Női Divat, az Only You Női Divat és az Ádám Éva Fehérnemű Bolt, Sopron ajánlotta fel, valamint a Vadon Lovasklub és Károlyi Gyula.


A közönségszavazat-beküldők között kisorsolandó telefonok a T-Mobile jóvoltából kerülnek tulajdonosaikhoz. A versenykoreográfia Gellért Tünde, a fény- és hangtechnika a Rockgolyó Bt. munkája. Televíziós együttműködő partnerünk a Revita Televízió. A június 11-ei döntőn minden résztvevő a Philips Kft. Components Győr ajándékával lesz majd gazdagabb.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tervezett útépítések Győrben

Tovább olvasom