Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Traffipax mér az összes fővárosba vezető úton

Egész nap, minden fővárosba vezető úton mérik az autósok sebességét a rendőrök. Az akcióban 13 mérőműszerrel 30-40 rendőr, a közlekedési hatóság szakemberei és polgárőrök vesznek részt.
Délig a fővárosba tartókat, aztán a vidékre indulókat ellenőrzik. Az autósoknak este hatig kell számítani a fokozott rendőri jelenlétre.

A járőrök a sebességmérésen kívül ellenőrzik az autók és a sofőrök iratait, a biztonsági övek és a gyerekülések használatát.

A polgárőrség az úgynevezett MATRIX-rendszerrel a lopott autókat is megpróbálja kiszűrni. Az akció pénteken reggel 6-tól este 6-ig tart. Délig a Budapest felé tartókat, délután a vidékre utazókat ellenőrzik egyszerre 13 helyszínen.

Olvasóink írták

 • 5. matriné 2008. május 24. 18:13
  „Hát kedves gatyás, ahhoz fel kellene kötni e bünüldözés gatyáját és bátorságot, tőled lellene kérni a liberójuk helyett! Mert ahhoz bátorság is kellene nem csak pajzs és sí-maszk hogy a fehérgalléros bűnözőket is üldözni merjék!”
 • 4. Gatya 2008. május 23. 19:52
  „Remélem az elqrt gazdaságért és az eladósodásért is teljes vagyonukkal felelnek majd a kormánytagok!”
 • 3. Kért Elek 2008. május 23. 12:33
  „Szeretnék már egyszer olvasni egy olyan cikket is ahol bemutatják, hogy a külföldi gyorshajtók mit kapnak. MERT, HOGY ŐK NEM TARTOZNAK AZ OBJEKTÍV FELELŐSSÉG ALÁ AZ BIZTOS!”
 • 2. matriné 2008. május 23. 12:13
  „Micsoda pénzbeszedési lehetőség! Nem lehetne minde város falu elé alkalmazni! Úgy fellendűlne a költségvetés, hogy az ország "vászon -tarisznyája" (Bendegúz) kicsordúlna s sok pénztől! Sőt, ha átkeresztelnék a rendőreinket "Zandároknak" még a bakterokat is fel lehetne pofoztatni! Kakastóll még csak csak kerülne nekik,, nem is kerűlne annyiba mint a mai felszertelésük!”
 • 1. miracle 2008. május 23. 11:30
  „Helyesen így kellett volna írni:
  Délig a vidékre tartók, délutén a fővárosba tartók mehetnek 200-zal, mert az ellenkező irányban mérnek csak. 6 után mindkét irányba lehet száguldozni, mert nem mérnek. Lopott autókkal szintén a fentiek szerint célszerű közlekedni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elütöttek egy hatéves kislányt Budapesten

Egy motoros súlyosan, egy 6 éves kislány pedig könnyebben sérült meg, amikor egy piroson áthajtó… Tovább olvasom