Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 18°C Még több cikk.

Véradás

Győr. A Regionális Vérellátó Központba várják holnap az abdai önkénteseket ferézises véradásra. A véradók délután három órakor gyülekezhetnek a vendéglő előtt, onnan szállítják őket a központba.

Fogadóórák

Győr. Wernerné Csordás Éva önkormányzati képviselő holnap délután öttől tart fogadóórát a Szabadhegyi Közoktatási Központban (Konini utca 2–4.). Gangl András és Szabó Jenő önkormányzati képviselők szintén holnap várják az érdeklődőket délután négy és öt között a polgármesteri hivatal ménfőcsanaki kirendeltségén.

A tanulási zavarokról

Győr. A nevelési tanácsadó szervezésében szerdán délután egy órától négyig a polgármesteri hivatal dísztermében (Városház tér 1.) tartanak előadást a tanulási zavarok felismeréséről és kezeléséről. A rendezvényen fejlesztő óvodai és általános iskolai pedagógusok, valamint a logopédiai központ munkatársai mutatják be munkáikat. Előadást tart az Országos Beszédvizsgáló Szakértői és Rehabilitációs Bizottság vezetője, Csabay Katalin is.

Jogtanácsadások

Győr. A Magyar Szocialista Párt Győr és Környéke Szervezete ingyenes jogi tanácsadást tart holnap délután öt órától a Herman Ottó utca 22. szám alatti Szocialista Klubban. A roma kisebbségi önkormányzat a rászorulóknak szintén holnap, délelőtt kilenc és tíz óra között biztosít jogsegélyszolgálatot irodájában, a Szigethy Attila út 109. szám alatt.

Csatlakozási pályázat

Győr. A Beöthy Galéria pályázatot hirdet „Hazám, hazám” címmel országunk uniós csatlakozása tiszteletére. A képzőművészeti és irodalmi pályamunkákat május 21-ig lehet leadni. Bővebb információ a (70) 366-6359-es telefonszámon kérhető.

Lisztérzékenyeknek

Győr. A Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete a lisztérzékenységről rendez konferenciát kedden délután 5 órai kezdettel a Jedlik Ányos-középiskolában (Szent István út 7.). A helyszínen gluténmentes termékeket is bemutatnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fáma – Mayer Éva divat-stílustervező divatbemutatója

Tovább olvasom