Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Veres János fia a bírónőt anyázta

A bíróságot szidalmazva, a tárgyalóterem ajtaját becsapva távozott csütörtökön a bírósági tárgyalóteremből még a tárgyalás végének kihirdetése előtt Veres Gábor, Veres János pénzügyminiszter fia - írja a Magyar Nemzet.
A bírónő jegyzőkönyveztette az esetet és közölte, hogy feljelentést tesz Veres Gábor ellen. Ezután Veres Gábor testvére, Tamás is felugrott a helyéről és szintén kirohant a teremből. Veres Gábor magánvádló volt a bíróságon, becsületsértés miatt indított pert a HírTV és a Magyar Nemzet ellen. A lap és a televízió tavaly azt állította, hogy Veres Gábor, a testvérével együtt szervezett fesztiválon pénzt kért az egyik állandó büféstől, hogy a koncertek alatt is nyitva tarthasson. A lap szerint a csütörtöki tárgyaláson Veres Gábor többször is ellentmondásba keveredett, eltért a tárgytól és akkor veszítette el a fejét, mikor a bírónő erre már többedszer figyelmeztette.

Olvasóink írták

 • 5. gyu 2008. július 13. 14:11
  „kij_54!

  Ebben az esetben azt kell mondjam, messzemenően igazad van. A leírás alapján ez már a szervezett bűnözés (aka. maffia) típusú bűnelkövetés.

  Ugyan hol tanulhatta a csemete? :-S”
 • 4. klj_54 2008. július 12. 20:22
  „Demokráciánk szégyene lenne, ha a bírónő -Az Állam képviselője!- lenne az aki távozik.
  Én bizony letöltendő "gondolkodási időt" adnék a csemetének. Ugyanis tőle többet vár el a társadalom!”
 • 3. Lemba 2008. július 11. 20:17
  „Derek nevelesben reszesult az oszomannya! Jojjon a "dojo"-ba, oldalborda korekciora. A tores garantalt: a kerdes hany? Hozhatja az apukat is.”
 • 2. dodó 2008. július 11. 17:00
  „Egyáltalán, hogy mer egy TV csatorna egy demokratikus országban egy minisztergyerekről nem a legnagyobb elismeréssel nyilatkozni? Bepereljük a bírónőt is, miért nem kért bocsánatot amiért megsértettük! Addig is, amíg jogerősen el nem ítéltetjük minimálbérért takarítónőként alkalmazzuk! A Hír TV képernyőjét 40 évre elsötétíttetjük, a Magyar Nemzetet ugyanennyi időre betiltjuk! A szerkesztők büntetésén még gondolkodunk, de addig is az ügyet 200 évre titkosítjuk!
  A DM-nek nincs félnivalója, kedveljük a minisztériumban!”
 • 1. 4 2008. július 11. 09:29
  „Hamarosan olvashatjuk a cikket, hogy a bírónőnek távoznia kellett posztjáról, / természetesen / közös megegyezés alapján.
  Hiszen egy ilyen országban élünk.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több tonnás kődarab zuhant egy bányászra

Életveszélyesen megsérült egy bányász, akire csütörtökön este zuhant egy munka közben egy 13 tonnás… Tovább olvasom