Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

Visszahívott és új tagok

A csütörtöki közgyűlésen a képviselők a Sopron és Térsége Víz- és Csatornamű Zrt., valamint a Sopron Holding Vagyonkezelő Zrt. igazgatósági és felügyelőbizottsági tagjainak visszahívásáról és új tagok megválasztásáról döntöttek.
A legutóbbi soproni közgyűlésen személyi kérdések is napirendre kerültek. A Sopron Holding és a Sopron és Térsége Víz- és Csatornamű Zrt. igazgatótanácsának és felügyelőbizottságának tagjait visszahívták és új tagok delegálásáról döntöttek a képviselők.
A vízmű igazgatóságába dr. Magas Lászlót (Fidesz – MPSZ), dr. Oszvald Ferencet (MDF) és dr. Cserich Zsoltot (MSZP) delegálták, felügyelőbizottságába pedig Ágota Gábort (Civil Összefogás).
A Sopron Holding esetében az igazgatóságba dr. Czike Albert (Fidesz – MPSZ), Fleischhacker Imre (Fidesz – MPSZ), dr. Fullér István (Fidesz – MPSZ), Kónya László (Fidesz – MPSZ) és Hegyi Ferenc (MSZP) delegálása történt meg.
A felügyelőbizottságba dr. Komornoki László (Fidesz – MPSZ), dr. Nyitrai István (Fidesz – MPSZ), Kelemen Imre (Fidesz – MPSZ), Bircher Ottó (SZDSZ) és Forrás Béla (Civil Összefogás) delegálását szavazták meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jogosak az Audi szempontjai?

Tovább olvasom