Délmagyar logó

2017. 07. 20. csütörtök - Illés 21°C | 34°C Még több cikk.

Vizsgálat az elhunyt diák újraélesztése kapcsán

Vizsgálat indult pénteken Jászberényben annak kiderítésére: történt-e mulasztás az egy hete egy iskolai testnevelés órán rosszul lett, majd a napokban a kórházban elhunyt diák háziorvosi újraélesztése kapcsán - tájékoztatott a város polgármestere.
Az RTL Klub déli híradója számolt be arról, hogy Gedei József kezdeményezte a vizsgálatot. A város szocialista polgármestere az MTI-nek elöljáróban leszögezte: tudomása szerint a mentők és a kórház orvosai a lehető leggyorsabban és legszakszerűbben végezték feladatukat. Ám az elmúlt napokban olyan információk jutottak el hozzá, melyek szerint a gyermek rosszullétét követően a mentők kiérkezéséig a pedagógusok hívására csupán az ötödik háziorvos ment ki a helyszínre.

Olvasóink írták

 • 5. flexsnake 2010. február 02. 10:54
  „,,Gedei József kezdeményezte a vizsgálatot. A város szocialista polgármestere.....olyan információk jutottak el hozzá"
  Neveket akarok hallani! Kik mondtak ilyeneket? Kampány van megint?”
 • 4. igazságkereső 2010. január 30. 19:46
  „Az orvosi kar egy része - komoly tisztelet a kivételnek! - olyan,mint az ország egészségügyi vezetése! Dr.Falus Ferenc országos tisztifőorvos és maga az egészségügyi miniszterünk is, a fő reklámszakember ( Fluval) Dr.Székely Tamás! Mit is várhatunk a továbbiakban? De történhet mind ez azért,mert 4.5 millió ember ezt igényli,mert ha ez nem így lenne,már közel 3 éve sokkal jobb is lehetne az ország állapota!”
 • 3. sörpocak 2010. január 30. 19:01
  „Hajnalka! Ez érdekes és elgondolkodtató, amit írtál. Vajon ki hívogatta a háziorvosnak nem nevezhető barmokat? Mentők, vagy a tisztelt tanári kar?
  Ez már mindegy, hiszen megint nem lesz felelős, csak áldozat. Részvétem a családnak, hiszen egy gyermeket vesztettek el, feleslegesen!Vissza sajnos már nemlehet csinálni a történteket!Pedig milyen jó lenne..”
 • 2. hajnalka 2010. január 30. 18:56
  „Az akkori tájékoztatás szerint a mentők 6 perc alatt a helyszínre értek.
  Kinek volt ideje ezalatt öt háziorvost hívogatni? Egyáltalán miért? Csak nem felejtettek el a pedagógusok azonnal mentőt hívni?”
 • 1. Jedikard 2010. január 30. 17:32
  „Mi az ,hogy nem megy ki a HÍVÁSRA??????Mégis mi volt fontosabb????? Mire esküdtek fel? Nem érnek rá?Ha ez igaz, FELHÁBORÍTÓ!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfogadták az MDF választási programját

Az MDF országos választmánya szombati ülésén elfogadta a párt választási programját. Tovább olvasom