Délmagyar logó

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 1°C | 8°C Még több cikk.

Zebrán gázoltak el egy gyereket

Elgázoltak egy 10 éves fiút hétfőn délután a fővárosban. A gyerek éppen kisöccsével ment át a Tétényi úton egy zebrán: a fiatalabbik testvér még átért, az idősebbik fiút azonban elütötte egy érkező autó - mondta el Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
A gyermek a mentők tájékoztatása szerint súlyosan megsérült, a János Kórházba szállították. A rendőrség már vizsgálja a baleset körülményeit.

Olvasóink írták

 • 9. flexsnake 2009. május 20. 23:06
  „7. na ott rendszeresen a gyalogost sem engedik át. Az csak az egyik véglet hogy mikor egy átér akkor már a többi is megindul. Járj gyalog. Ilyen egyszerű. Lámpa ott több okból nem lesz de majd jön egy okos és ki is fejti.”
 • 8. sőndör 2009. május 19. 12:06
  „fejét venném az ilyen barom autóvezetőnek. Neki tudnia kell, hogy attól a pillanattól kezdve amikor volán mögé ül, Ő az akinek vigyáznia kell, nem pedig száguldoznia ! A kultúr világban az ilyen soha többé nem vezethetne.”
 • 7. igazságkereső 2009. május 19. 09:27
  „Eltekintve ettől az igen sajnálatos balesettől,Szegeden ideje lenne már valamit tenni a Kárász utca és a Széchenyi tér közötti átjáróval, ahol valóban "zebra" van,de a közlekedés tökéletesen lehetetlenné vált.A trolibusz előtt nyolc autó várt arra tegnap előtt,hogy áthaladhasson,így a trolibusz utasai közel nyolc percet vártak arra,hogy hátha valakinek eszébe jut a gyalogosok közül.,hogy el kellene talán engedni az autókonvojt,vele együtt a trolibuszt is.Eszetlenül haladtak át a gyalogosok,annyi intelligenciájuk sem volt,hogy felmérjék,a járműveknek is át kellene ott haladni ahol a gyalogosoknak.Közlekedési szakemberek figyelmébe ajánlanám,hogy ott valamilyen megoldást, - talán lámpás rendszert - kellene kialakítani,mert ez így tarthatatlan állapot."Rácsorgó" gyalogosok,szándékosan lassan átkelő - a közlekedést akadályozó -emberek miatt feltétlen valamilyen technikai megoldást alkalmazni kellene.Csodálkozom, hogy Szeged közlekedési szakemberei erre még nem figyeltek fel és teljes közömbösséggel figyelik ezeket a szituációkat.Ugye ért ehhez valaki?”
 • 6. trixi11 2009. május 19. 08:56
  „sima
  Nem lehet, hogy azért sietett a két gyermek, mert látták, hogy autó közeledik, és nem sok hajlandóságot mutat a lassításra? Ne a gyerekeket hibáztasd! Szerinted mi az a kor, amikor már nyugodtan elengedheti a szülő a gyermekét egyedül? Én úgy gondolom, hogy minél tovább halogatjuk az önálló közlekedést, annál bizonytalanabb, balfékebb lesz.
  :)”
 • 5. sima 2009. május 19. 08:08
  „" a fiatalabbik testvér még átért, az idősebbik fiút azonban elütötte egy érkező autó"

  Ha szaladgálnak a kocsik elött , akkor annak ez az eredménye. Tudomásul kell venni , hogy egy gépjárműnek van fékútja , mig egy embernek nincs. Neki csak annyi lett volna megállni , hogy nem teszi az egyik lábát a másik elé, mig egy autónak ez kicsit tovább tart. Hol voltak a szülők ilyenkor ?? Mert azt már le sem merték írni , hogy hány éves volt a fiatalabb testvér. Nem véletlen. Vizsgálni kellene a szülők felelősségét is !”
 • 4. klj_54 2009. május 19. 07:34
  „Az esettől eltekintve:
  Nincs szegeden elég írnivaló?
  Kit érdekel, hogy az ország vízfejében mi történik?”
 • 3. joy 2009. május 19. 06:12
  „Mit kell vizsgálni?
  Zebrán elütött gyerekért az autó vezetője a felelős.”
 • 2. CsImre 2009. május 18. 22:44
  „Fékezni luxus. :(”
 • 1. smalltown 2009. május 18. 20:29
  „:((”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszavazták a miniszterek fizetésének csökkentését

Az Országgyűlés hétfői ülésén 206 igen, 156 nem szavazat, valamint 1 tartózkodás mellett megszavazta… Tovább olvasom