Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 2°C Még több cikk.

Barkácsbolt után inkubátorházat nyitnak

Csongrád - Egy éve nyitott építési és barkácsáruházat a Bodrogi Bau Kft. Csongrádon, a Fő utcán, egy régi épületben.
Most az emeletet inkubátorházzá alakította. – Remélem, a csongrádiak számára ugyanolyan öröm a volt bútorgyári épület megújulása, mint számunkra – mondta a szombati avatáson Bodrogi Ferenc, a Bodrogi Bau Kft. ügyvezető igazgatója.

Az áruház születésnapját és az irodaház átadását ünnepelték Csongrádon. Fotó: Králik Emese
Az áruház születésnapját és az irodaház átadását ünnepelték Csongrádon.
Fotó: Králik Emese

Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

Az egy évtizede üres épület teljes körű korszerűsítésével egy több mint 2000 négyzetméteres, 3 szintes modern irodakomplexum jött létre, ahol induló cégek különböző méretű irodákat, üzemcsarnokot bérelhetnek. Az épület kívül és belül megújult, nagy gondot fordítottak a hő- és hangszigetelésre. A város alpolgármestere, Gyovai Gáspár az inkubátorház létrehozását fordulópontnak nevezte a település életében. – Megvalósításában mindenki összefogott, bízom abban, hogy az ingatlan minél hamarabb betölti a funkcióját – fogalmazott. Az épületet a szegedi dóm plébánosa, Kondé Lajos áldotta meg.

A cég a munkára közel 105 millió forint uniós támogatást nyert el a DARFÜ által kiírt pályázaton. Az inkubátorház minimum 11, három évnél fiatalabb vállalkozás számára biztosít majd helyet.

Olvasóink írták

 • 6. keletaru 2013. június 11. 21:13
  „Nekem egy mondás jut eszembe , hogy kell szert tenni egy jó menő kis vállalkozásra ? A nagyot el kell <moderálva>ni !!! Üdv Kuci”
 • 5. daffy 2013. június 07. 11:36
  „Félreértés ne essék!!!!!!!!!Én nem írigylem senki munkáját.Dolgozzon,aki tud,csak a szabályokat ill. szabványokat tartsa szem elött.Az már másik dolog,amiért írtam hsz-t.Jó a kezdeményezés,hogy valami történik ebben a városban és pénzt áldoznak rá.De itt sajnos munkahely léte miatt pangani fog az épület,mert aki tevékenykedni akar,vagyis munkahelyet teremteni az a létesítménybe tervezi az irodai helységeket a szociális helységekkel együtt.”
 • 4. daffy 2013. június 07. 04:54
  „T.Fóbia!Másképp írnád a sorokat,ha ugyanazt tapasztaltad volna,mint én szakmai berkekben.Itt a városban megy a sírás-rívás,hogy nincs,vagy alig van munka,de lenne,de pici pénzért,legyen az bárki ,aki tarolni akar és eltaposni,vagy csak megélni,bevállalja.Aztán ügyesen pótmunkát számlázz,aki ravasz.”
 • 3. egy_ismerős 2013. június 06. 22:19
  „Barkácsbolt?? Szerintem annál azért nagyságrendekkel komolyabb.... Viszont abszolút egyetértek az előttem szólóval. Eszembe sem jutna, hogy egy ekkora beruházásnál nem ügyelnek minden részletre. Már csak azért sem, mert a cégtulajdonos maga is mérnökember, nem pedig egy tudatlan kontár. Daffy talán azt sérelmezi, hogy nem tudott részt venni a munkában... Én például örülök, az efféle kezdeményezéseknek a városban, hiszen régen történt már hasonló nagyságrendű beruházás. Kívánom, hogy minél előbb teljen meg ambiciózus, sikeres, fiatal vállalkozókkal.”
 • 2. fóbia 2013. június 05. 23:23
  „daffy! A következő gondolatod az lenne, hogy miért nem utcabeli csinálja..." Idegen szellem".. nevetséges. Magyar cégek, és ez a lényeg! Az országot építjük nem? Ha a szaktársak árban, és minőségben megfelelnének, biztos velük végeztették volna el a munkát.”
 • 1. daffy 2013. június 03. 21:20
  „Hej,nem mentem el.Pedig kíváncsi lettem volna az épület teljes villanyszerelésére,hogy sikerült elvégezni "sikeresen".De majd legközelebb.De az a baj,hogy nem helyi vállalkozó végezte el a munkát,mert már ide is betör az idegen szellem.Nem úgy mint szentesen,ott Szirbik ragaszkodik a helyi bandához.Érdekes itt nem.Az iskola utcai volt tüdőszűrőből lévő étkezdét is másik Szentesi banda csinálja.Ez felháborogató.De mi vagyunk a hülyék,hogy hagyuk,ugye szaktársak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tetten érték a vastolvajt

Gyorsított eljárásban áll bíró elé az a 41 éves férfi, aki vasat lopott Csongrádon. Tovább olvasom