Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Csongrádon a Fidesz Kurucz mellé állt

Tegnap bejelentették, hogy a Fidesz csongrádi szervezete a helyhatósági választáson Kurucz Ferencet, az Együtt Csongrádért Egyesület polgármesterjelöltjét támogatja.
– Kurucz Ferencet, az Együtt Csongrádért Egyesület polgármesterjelöltjét támogatja a Fidesz csongrádi szervezete a helyhatósági választásokon – jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján Pap Gabriella, a Fidesz csongrádi elnöke. Magyarázatként hozzátette: azért született meg ilyen sokára az egyezség az érdekelt felek között, mert a Fidesz mindenképp saját polgármesterjelöltet kívánt állítani, de a megkeresett személyek nem vállalták a felkérést. Mivel a párt érdekeit kívánták szem előtt tartani, az augusztus 22-i rendkívüli közgyűlésükön a tagság Kurucz Ferenc mellett tette le voksát. Ugyanakkor leszögezte, a Fidesz jelöltjei nem lépnek vissza más szervezet javára, és kompenzációs listájukat is fenntartják.

A Nemzeti Fórum részéről Ternai László közölte a tájékoztatón: bár a polgári szövetség egyes tagjai a Jobb Csongrádért Egyesület mellé álltak, a nemzeti fórumosok szintén a város volt rendőrkapitányát, Kurucz Ferencet támogatják. (Korábban megírtuk, hogy az MDF és a Fidelitas a Jobb Csongrádért Egyesület jelöltjeit támogatja – a szerk.) Vincze László országgyűlési képviselő örömtelinek nevezte, hogy létrejött Csongrádon a teljes jobboldali összefogás. Kurucz úgy fogalmazott: ettől kezdve felfelé ívelhet a város pályája, amely a jobboldal győzelmével kaphat igazi lendületet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sebő László tanár úr a politikát hibáztatja

A nyitrai diáklány megverése és megalázása tanulatlan, barbár emberek tette, de a politika felelős… Tovább olvasom