Délmagyar logó

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik 1°C | 11°C Még több cikk.

Hónapokat csúszik a fürdőépítés

Az eredeti tervvel szemben nem lesz kész nyárra a csongrádi fürdő, talán még októberre sem – véleményezte egy felszólalásában Laczkó Zsolt önkormányzati képviselő.
Szerinte ez azért történt, mert az előző ciklusban nem adták át időben a területet a kivitelezőnek, és sokat késlekedett a gázkiváltás is. – Nemrég bejáráson voltunk, nem úgy tűnt, hogy jó ütemben halad a munka. Az épületek utólagos vízszigetelését is hiányosnak látom, ennek pótlása sok pénzbe kerül majd – fejtette ki.

Őszre lesz kész a csongrádi fürdő. Fotó: Králik Emese
Őszre lesz kész a csongrádi fürdő.
Fotó: Králik Emese

Biztosan nem lesz kész határidőre, reagált Bedő Tamás polgármester. – Az utolsó nap szeptember 15., amit a szállítói finanszírozásban még elfogad a DARFÜ. A legutolsó határidő azonban, amit az Unió még figyelembe vehet, ennél egy hónappal később lesz. Ebben az esetben azonban előre meg kellene finanszírozni a költséget – szögezte le.

Talán kívülről ez nem látszik, de bent azért sok minden történt: a látványkemence helyén hamarosan gyógyászati részleg falai emelkednek. Az építési tervet módosítani kell, az eredetiben egy fal rá volt húzva a szomszéd házra, azt el kell onnan „tolni", mondta a város vezetője. Bár a lakosoknak vannak módosítási javaslatai, azokat – az apró részletek kivételével – nem lehet figyelembe venni, azt kell végrehajtani, ahogy a benyújtott pályázat szólt, tette hozzá.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Csodát tehetünk a faluban˝

Hat éve majdnem sikerült a leválás Csongrádról, akkor a politika közbeszólt, Bokros nem lett önálló. Tovább olvasom