Délmagyar logó

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 3°C | 13°C Még több cikk.

Ma az Unisexet Koósék követik

Csongrád - Az utoljára kiadott program szerint váltják egymást a zenekarok az idei Körös-toroki napokon. A távol maradók helyett mások jönnek, minden korosztály talál kedvére valót – ígérik, a zúgolódóknak is, a szervező cégnél. Arra számítanak, a hét végén talán már ezren is összegyűlnek a Tisza partján.
Miután csütörtökön éjjel a Beatrice megadta az alaphangot, lassan benépesült a Körös-torok. Bár tegnap is viszonylag kevesen voltak még, a jelek a vendéglátósok szerint egyértelműek: a hét végén várhatóan még többen lesznek. Lapunkat fölhívták azzal, hogy nem tudják igazán, mi lesz most, milyen programokra számíthatnak, ha a korábban meghirdetettek elmaradnak.

A rendezvényt szervező Pino produkciós iroda vezetője, Németh Tibor lapunknak azt mondta, természetesen sajnálja, hogy az előre kiadott programtól eltértek, de amit lehet, megtesz: a távolmaradó zenekarok helyett másokat hívtak. Lesz rock és romantika, minden korosztály talál kedvére való stílust a következő két napban. Szombaton például az Unisex négy órára tervezett koncertje után fél hatkor váltanak korosztályt: Koós János és zenekara szórakoztatja a közönséget, aztán megint az ifjúságé lesz a tér, fellép a Kozmix és a szegedi Beat-Lösz is. Vasárnap a lakodalmas muzsika kedvelői fél négytől hallgathatják a Dupla Ká-Vét, este fél nyolckor viszont mindhalálig blues következik, Deák Bill Gyula koronázatlan király előadásában. A szervező úgy vélekedik, a világot megváltani nem tudja, azért minden szempontot figyelembe véve igyekezett törekedni arra, hogy minél többen látogassanak el a toroki napokra.

Szabad sátorhely tegnap még volt bőven a kempingben. Mindössze hatvanszázalékos a szállás kihasználtsága – tudtuk meg Berényi Edittől. A Köröstours Kft. ügyvezetője úgy látja, hogy elsősorban a környékbeli településekről érkeztek vendégek, ők pedig nemigen sátoroznak, inkább aznap éjjel, amikor jöttek, haza is mennek. Főként a szentesiek kerekeznek át ide a nemrégiben elkészült kerékpárúton. Berényi Edittől is hallottuk: a szállásadók és vendéglátók többsége vélekedik úgy, hogy nem volt megfelelő a Körös-toroki napok előkészítése. Országos hírverésre számítottak, és sokkal több érkezőre. A homokpad szinte tökéletes, az időjárás kiváló, a vendégeket pedig szeretettel várják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elmaradt a tumultus a Körös-toroki napokon

Csongrád - Elmaradt az évek óta megszokott tömeg a csongrádi Körös-toroki napok nyitónapján. Az első… Tovább olvasom