Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 25°C Még több cikk.

Murányi és Bedő egymásra várt

Csongrád - Bedő Tamás csütörtökön nem vette át azokat az íveket, amiket az Összefogás Csongrádért Egyesület által elvégzett közvélemény-kutatás során töltött ki a csongrádi választók tíz százaléka.
A szervezet – szerintük reprezentatív módon – azt mérte fel, hogy a lakosság mennyire támogatja az új, elfogadás előtt álló egészségbiztosítási törvényt. Murányi László az egyesület képviseletében lapunknak elmondta, 1350 ívet osztottak ki, s mindössze 134-en jelezték, hogy egyetértenek a kormányzat elképzeléseivel, a válaszolók 90 százaléka viszont elutasította a javaslatot – egyúttal arra kérte Bedő Tamás polgármestert, országgyűlési képviselőt, hogy ne szavazza meg február 11-én a törvényt.

A szervezet a városháza előtti téren szerette volna személyesen átadni a kutatást összegző íveket, Bedő azonban azt mondta, ott nem, de az irodájában szívesen átveszi azokat. Ebbe az Összefogás Csongrádért Egyesület nem ment bele.

A polgármester lapunknak azt mondta, korábban megfelelt az egyesületnek az irodai helyszín, de nem jött senki, pedig várta őket. Hozzátette: mindez egyáltalán nem befolyásolja a döntésben.

Olvasóink írták

 • 9. kuci 2008. február 17. 18:29
  „Micsoda színjáték .!!!!! Szerintem ezt mindenki tudja !!!! Megint egy túlélési gyakorlat ! Valaki részéről aki minden oldalon volt már s csak ,magára gondol ! Semmi erkölcs csak a demagók duma !! Még hogy becsületes !! HA hahahahahahaha "Ő " sen hiszi el . Ez egy vélemény amihez mindenkinek joga van ebben az országban . Következményeknélkül , ahogy ők szavaznak .!!!!! Következményeknélkül !!!!!!!!!!”
 • 8. nyugtalan 2008. február 12. 19:27
  „Kedves Murányi Ur!
  Amikor a megyei pártbizotság etikai bizotságának tagja voltál vittél-e aláirásokat az első titkár elvtársadnak;?!Pedig akkor is lett volna miellen tiltakozni.
  nyugtalan”
 • 7. diko 2008. február 11. 19:22
  „Kicsiny az az orvos réteg,akik igazán nagy pénzt hasitanak,persze/ezek igazából tényleg sokat kapnak/
  ez kell szárnyra.A nagy többség semmivel sem kap többet,mint a fodrász,benzinkutas,pincér.Sőt a rtg.labor orvos semmit nem kap.”
 • 6. Nana 2008. február 10. 09:33
  „A polgármester urat nem bátsátok,mert őt nem mi küldtük a parlamentbe!Ő ugy szavaz,ahogy a pártfegyelem megkivánja!Hogy nekünk mi a jó ,az őt nem érdekli.Nem a mi érdekeinket képviseli”
 • 5. telkesjózsi 2008. február 09. 09:39
  „Előtte úgy volt, ahogy most is van. Fogsz egy szép nagy fehér borítékot, és megkeresed a doktor úr szép nagy fehér zsebét...”
 • 4. Hank 2008. február 08. 20:12
  „Csak információ képpen:
  Ha az ember nem a saját háziorvosát keresi fel, akkor 600Ft az orvosnál való megjelenés. Az átjelentkezés - az orvos elmondása szerint - körülményes.
  Ha pedig táppénzre kerülne a sor, akkor csak a választott háziorvos írhatja. Tehát ha az ember messze dolgozik a háziorvosától, akkor idejében kell orvost váltania - akármennyire is nem szeretné - különben egy táppénzes ügyintézés miatt több száz kilómétert és több ezer Ft-ot is utazhat.
  Ez tény, nem kitaláció. (És azt sem tudom, hogy a vizitdíj előtt mindez hogy volt.)”
 • 3. obelix 2008. február 08. 12:00
  „legalább a legalapvetőbb dolgokkal lennél tisztába......”
 • 2. ,,, 2008. február 08. 11:56
  „a polgár mester Úr is arra fogja adni a voksát,ahonnan többet kap!! korrupt az egész!!! ő birja fizetni a 300ft ot,de ha naponta menne kb 10 vizsgálatra,akkor rohanna az irodájába intézni a visszatéritést!! ez bunkoság tölle!! nem csak saját magára kell szavazni!!hogy őneki mi lenne a legjobb!! de ugy is azt fogja csinálni!!”
 • 1. gipsz 2008. február 08. 09:21
  „Ez a jó amikor komcsi a komcsit szívatja.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Torkos év a csongrádi éttermekben

Csongrád - Csak Csongrádon nem lehet ma torkoskodni: egyetlen étterem sem csatlakozott az 50 százalékos árengedményt hirdető akcióhoz. Tovább olvasom