Délmagyar logó

2016. 12. 09. péntek - Natália -4°C | 8°C

Nem fizetett, és a kutast is elütötte

Csongrád - Teletankolta Opeljét, majd fizetés nélkül lépett meg egy csongrádi benzinkútról egy férfi, akit nem tudott visszatartani a töltőállomás alkalmazottja.
A kúton dolgozó fiatal nő – amikor látta, hogy az autós el akar hajtani – a kocsi elé ugrott. Az Opel vezetőjét azonban nem hatotta meg a nő bátorsága: elütötte, majd elhajtott. A kutas a motorháztetőre vágódott és leesett, szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

A rendőrségnek nehéz dolga volt: a kocsin ugyanis nem volt rendszám, így csak a kocsi típusa, a vezetőről szóló személyleírás, illetve menekülésének iránya adott támpontot a nyomozáshoz.

A szálak a szomszéd megyébe vezettek, és végül Kecskeméten sikerült is elfogni a több bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 21 éves férfit, akit a bíróság most előzetes letartóztatásba helyezett. A Csongrádi Rendőrkapitányság rablás, közúti veszélyeztetés és egyedi azonosító jel meghamisítása miatt indított ellene eljárást.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vasút nélkül maradhat Csongrád

Csongrád - Decembertől – 119 év után – megszűnhet Csongrádon a vasúti közlekedés, ha a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium nem jut egyezségre a csongrádi önkormányzattal. Tovább olvasom