Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Pluszpénz a csongrádi fürdőre

A felújítás és bővítés alatt álló csongrádi fürdőben még egy kiúszót is szeretnének építeni, mert így télen is kényelmesen megközelíthető lenne az új élménymedence.
Ennek a költsége 48 millió forint lesz, a város a pénzt a fürdőt kezelő kft. Bercsényi utcai telephelyének árából, valamint az önkormányzat folyamatban lévő vagyonértékesítéseiből biztosítja. Többek között erről is döntöttek a képviselők a pénteki rendkívüli testületi ülésen.

A múzeum tavaly kapta tízéves ingyenes használatra a várostól a Fő utca 11–17. szám alatt lévő egyik helyiséget azért, hogy ott kiállítóhelyet hozzanak létre. Erre nem találtak forrást, az ingatlanra nincs szükségük, mások viszont szívesen kibérelnék, ezért most visszaadják azt a városnak, határoztak az ülésen.

Az Esély Szociális és Gyermekjóléti Alapellátási Központ intézményvezetőjének személyéről zárt ülésen döntöttek, öt évig Kádár-Kovács Márta töltheti be a pozíciót. Bejelentették azt is, hogy a város jegyzője májustól Juhász László lesz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

4 millióval tartoznak a csongrádi konyhának

Hiába tartoznak a szülők a menza árával, a gyerekeket nem büntetik azzal, hogy nem kapnak ebédet, inkább a kintlévőséget kellene valahogy behajtani. Tovább olvasom