Délmagyar logó

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 3°C Még több cikk.

Tetten érték az illegális favágókat az akácosban

Csongrád - A szomszéd figyelt fel az akácosban zajló fakivágásra. Értesítette a rendőrséget, akik több ember előállítottak.
Egy csongrádi lakos értesítette a rendőrséget október 2-án este arról, hogy a csongrádi tanyájával szomszédos területen fakivágás zajlik és véleménye szerint azt a tulajdonos engedélye nélkül végzik. Aggodalma alapos volt - írta a police.hu.

200 mázsányi akácfát foglaltak le az illegális favágóktól. Fotó: police.hu (galéria)

Nagyrét területén a rendőrök három autót találtak akáccal megpakolva. Az erdőben több ember is tartózkodott az egyenruhások kiérkezésekor, akik éppen a következő járműre való tüzelőanyag kivágásán dolgoztak. A csongrádi rendőrök a helyszínen három mázsa fát foglaltak le. Az ügyben végzett további nyomozás kiderítette, hogy hat személy összesen kétszáz mázsa akácfát vágott ki.

200 mázsányi akácfát foglaltak le az illegális favágóktól. Fotó: police.hu (galéria)

A megalapozott gyanú szerint a munkások T. Tamás irányítása alatt végezték a munkát, akik úgy tudták, engedéllyel teszik mindezt. A 35 éves kunszentmártoni lakost előállították az egyenruhások a Csongrádi Rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy csupán gallyazásra volt engedélye, az általa alkalmazott emberek nem tudták, hogy bűncselekményt követnek el. T. Tamás ellen lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - közölte Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csongrád sorsa múlik a szavazáson

A Fidesz szövetségben áll a kisgazdákkal, az önkormányzati választáson a párttagokra és a pártok kívüliekre is számítunk szavazóként – mondta pénteken sajtótájékoztatón Bartókné Vincze Zsuzsanna. Tovább olvasom