Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

Trafikrablás: 200 ezer a nyomravezetői díj

Csongrád - Rendőrkutyával igyekeztek annak a rablónak a nyomára bukkanni, aki vasárnap este fél 8 körül pénzt zsákmányolt Csongrádon, a Szentesi úti benzinkút mögött lévő trafikból. A rendőröket a csongrádi polgármester értesítette, aki éppen annál a kútnál tankolt.
Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

– Hallottam, hogy megszólal valahol egy riasztó. Tankolás után vettem észre, hogy a dohánybolt készüléke lépett működésbe. Odamentem, egy hölgy nyitott ajtót, és közölte: kirabolták – idézte fel a történteket Kőrösi Tibor. Megvárta az egyenruhásokat, és elmondta nekik: sem magát az esetet, sem az elkövetőt nem látta.

Úgy tudjuk: valamilyen eszközzel kényszerítették az alkalmazottat, hogy átadja a pénzt. A tettes az áruból nem vitt el. Az ott dolgozó nőt nem bántották, de nagyon megijedt. A történtekről sem a trafik alkalmazottai, sem a vezetői nem akartak nyilatkozni.

Az üzletben nincs kamera, a kültéri térfigyelők azonban a rendőrség reményei szerint készítettek értékelhető felvételeket. A megyei kapitányságon megtudtuk: egy körülbelül 170-175 centiméter magas, 25-30 év közötti, vékony testalkatú férfit keresnek, aki sötét, kapucnis kabátot és fehér színű sálat viselt. A kabáton márkajelzés, felirat nem volt. A támadón napszemüveg volt, amelyet vagy a szemén, vagy a fejtetőre tolva hordott. A benzinkúttal szemben, a Szegedi út sarkán, a menetirány szerinti jobb oldalon, a sarki házak előtti parkolóban egy személygépkocsi várakozott. A rendőrség kéri, hogy aki a férfit vagy a gépkocsit látta, illetve bármilyen információval rendelkezik, hívja a Csongrádi Rendőrkapitányság 63/571-510-es telefonszámának 41-21-es mellékét, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 80/555-111-es számán, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívók valamelyikén. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 200 ezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bor helyett étolaj Bokroson?

Elkelt a bokrosi pince, de új tulajdonosáról a borvidéknek és a helyi önkormányzatnak sincs információja. Tovább olvasom