Délmagyar logó

2017. 04. 30. vasárnap - Katalin, Kitti 5°C | 16°C Még több cikk.

Vincze egy magyar áruházláncról

– Termelői összefogásra, idegenforgalmi fejlesztésre és vízlépcsőre lenne szükség Csongrádon ahhoz, hogy az elmúlt években megszűnt munkahelyeket pótolni tudjuk – hangzott el a Fidesz szombati fórumán, ahol a házigazda Vincze László mellett a párt munkástagozatának országos elnöke, Kontúr Pál is felszólalt.
A civilben autószerelőként dolgozó Kontúr kiemelte, a Fidesz által javasolt járulékcsökkentésen túl a részfoglalkoztatás növelése, valamint a magyar munkaadók támogatása jelentene megoldást a túlzott előnyöket élvező külföldi tőke térnyerésével szemben. A szakpolitikus szerint a szocialisták drágán teremtenek munkahelyeket, miközben megfeledkeznek a munkavállalók többségét foglalkoztató hazai kis- és középvállalkozásokról, amelyeknek az új Széchenyi-program hosszú távú segítséget tudna nyújtani.

Vincze László képviselőjelölt hozzátette, helyi szinten több száz munkahely szűnt meg a bútorgyárban, a kötöttárugyár üzemében és a mezőgazdaságban, ezt a veszteséget pedig a felsoroltakon túl egy magyar áruházlánc kiépítésével lehetne ellensúlyozni, ahol nem polcpénzért kapnának helyet a gazdák terményei.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötletparádé a nagymedencéről

Parttalannak tűnő vita után a fürdő nagymedencéjének acélbéléses felújítása mellett döntött a… Tovább olvasom